bi dahaki sefereMakina iyi atölye iyi usta çok iyi ,yalnız proje kod adı Türk Rakısı olmalıydı:queen:
Ailecek heycanla seyerdiyoruz.Babamla benim en büyük hayallerinden birisi garajımızın olması malum amerikan arabasıyla uğrasma benim motosikletle uğrasmam nem soğuk almamaası için imrenerek bakıyoruz.İyi çalısmalar![]()
Hadi bakalım kardeş Allah kolaylık versin
bi dahaki seferecok tesekurler
tesekurler, ailene/babana selamlar mach1
mavibuz, tesekurler
tesekurler, fakat lutfen resimler uzerinde izinsiz oynama yapmiyalim!
kaldigimiz yerden devam ediyoruz,
.
.
deponun tunelinin hazirlanmasi
![]()
alistirma
![]()
on parcalarin hazirlanip/alistirilmasi
![]()
on ust parcanin puntalanmasi
![]()
on alt parcanin hazirlanmasi
![]()
on alt parcanin yerine takilmasi/alistirlmasi ve puntalanmasi
![]()
on ust ve alt parcanin disdan birbirne kaynatilmasi
![]()
arka panelin hazirlandikdan sonra yerine takilmasi ve puntalanmasi
![]()
saglam olmasi icin tankin icindende kaynaginin yapilmasi
![]()
zahmetli is, dar alanda aluminyum kaynagi pek konforlu sayilmas
![]()
simdilik bu kadar, yarin isden arta kalan vaktim olursa tanka devam edicegim,
Cafe adayimiz; orjinal 38bin milde, kompresyon iyi, duman atmiyor $490'a da hic fena sayilmaz. Tabi komik koltugu saymassak![]()
hic bir foruma yazamadim, sadece bu degil,, hafta sonlari sehir disina cikdik, bir cok show/swap meet (pazar) a gittik, bu projeye hic vakit ayiramadim,
bu arada super bir proje siparisi aldim. . onun icin iki aydir motor/parca aradim hatta kuzey california'dan motor buldum getirdim (resimler bolumunde yayinlarim).
gelisme olunca burda yayinlamaya devam edicegim. Aslinda ne kadar evel bitirirsem digerine o kadar cabuk basliyabilirim.
selamlar
alp
hic bir foruma yazamadim, sadece bu degil,, hafta sonlari sehir disina cikdik, bir cok show/swap meet (pazar) a gittik, bu projeye hic vakit ayiramadim,
bu arada super bir proje siparisi aldim. . onun icin iki aydir motor/parca aradim hatta kuzey california'dan motor buldum getirdim (resimler bolumunde yayinlarim).
gelisme olunca burda yayinlamaya devam edicegim. Aslinda ne kadar evel bitirirsem digerine o kadar cabuk basliyabilirim.
selamlar
alp