diger calismalarinizdan sadece birisini inceleyebildim, geri kalanini gun sonunda umarim, gerek imkanlariniza gerekse kabiliyetinize imrenmemek mumkun degil, kisa bir sure icinde makine muhendisliginden mezun olucam, bu surecte en kucuk atolyelerden, turkiyenin en buyuk beyaz esya ureticilerinden birisinin argesi dahil cok cesitli yerlerde calistim, staj yaptim, bulundum vb... bunun sonucunda gerek imkanlar acisindan gerekse teknik yeterlilik acisindan bulundugunuz noktaya erisebilecek cok az insan oldugunu dusunuyorum, ozellikle garajinizdaki teknik ekipmani turkiyede bircok atolyede bulmak imkansiz malesef...
gecen yaz boyunca californiyadaydim, ordaki atmosferi kokladiktan sonra ortaminizi biraz hayal edebiliyorum ve o gunleri cok ozluyorum, yaptiginiz isten cok keyif aldiginiz belli, yerinizde olmayi istedim, tadini cikartin ve firsat buldukca bizimle paylasin ki bizde tadini cikartalim..
su anda ise yine egitim icin fransadayim, tr-usa-eu arasinda yeterince gozlem yaptigimi dusunerek, sizin bahanenizle nacizhane bir tespitte bulunmak istiyorum: usa deki imkan ve hayat sartlarini dunyanin hic bir yerinde bulmak mumkun degil ama burda onemli olan bu sartlari sonuna kadar kullanabilmek oluyorki sizin fazlasiyla bunu yaptiginiz ortada, avrupada ise anlam veremedigim bir pahalilik ve sasirtici bir brokrasi -bir cok alanda, ozellikle bankacilik gibi, turkiyeden cok daha fazla brokratik surec- (ozellikle fransa ozelinde) var, teknik anlamda da bu denli rahat ve yaratici projelere imza atacak yeteneklerle henuz karsilasamadim burda, keske mumkun olsa CA daki imkanlari turkiyede saglayabilsek, nice yaratici, yapmasi ve takip etmesi keyifli projeleri hayata gecirebilsek...
bu kadar sitemden sonra yeni proejenizde bir kez daha bir eser yaratacaginiza emin olarak, size keyifli calismalar diliyorum...
ayrica calismlarinizi daha toplu olarak takip edebilecegim bir blog sayfaniz var ise adresini paylasabilir misiniz?