ozzymania yeni üyemiz kaza geçirdi

Super Moderator
sitemizin yeni üyesi ozan arkadaşımız dün ağva tarafına giderken nevzat demir tesislerini geçtikten sonra yol çalışması yapılan yerin çıkışında öğrendiğim bilgilere göre yol 3 şeritten tek şeride düşüyor ve hiçbir uyarı levhası yok
öndeki motorlu arkadaşlar gaz kesip fren yapıyorlar ozan arkadaşımız geç fren yapıp öndeki motorcu arkadaşlardan birine arkadan çarpıyor ve direksiyon hakimiyetini kaybederek düşüyorlar motorda şarampole uçuyor ve 3-4 takla attığı söyleniyor
önde çarptıkları motordaki arkadaş son anda motoru topluyor ve düşmüyor
ozan arkadaşımızın kolunda ayrı ayrı yerlerden 3 kırık varmış ve ameliyat edilcekmiş arkasındaki artçı arkadaşım emine de ise sadece kask olduğundan çeşitli yerlerinde yaralanmalar ve sıyrıklar varmış çok önemli değilmiş dediler
iki arkadaşımada çok büyük geçmiş olsun diyorum en kısa zamanda aramıza dönmelerini diliyorum
lütfen dikkatli sürelim arkadaşlar üzücü olaylarla karşılaşmayalım lütfen daha çok dikkat

Son düzenleme:
:pale:ikisinede çok çok geçmiş olsun gerçektende çok üzüldüm ben..
umarım en kısa zamanda ozan arkadaşımız sağlığına kavuşur ve ikisinin beraber aramıza döndüklerini görürüz....

Arkadaşlara geçmiş olsun, bir an önce iyileşmeleri dileğiyle:rendeer:

öncelikle geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. ama çok sık yapılan bir hata. grup sürüşü olsun olmasın takip mesafesini elimizden geldiği kadar uzun tutmak zorundayız.
Allah acil şifalar versin :rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok geçmiş olsun.:rendeer:

Hayydaa, Alper kardeş, Ozan arkadaşla daha yeni tanışmıştık pat diye böyle bir şanssızlık. Çok Üzüldük, büyük geçmiş olsun, tekrarından Allah korusun:pale:

çok çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...allah beterinden saklasın...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun allah beterinden korusun

Geçmiş olsun çok cumartesi karşılaşmıştım kendisiyle:pale:
Alperciğim ziyaretinde iletirsin iyi dileklerimi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. Umarım çabuk iyileşirler.

öncelikle üzüldüm, çok geçmiş olsun iki arkadaşa da. Benim bir düşüncem var, eğer yeni kullanan arkadaşalrı grup liderinin arkasına yerleştirsek hem ani gaz ve frende arkadakiler kendilerini kollayabilir hem de yeni kullanan arkadaş geniş bir görüş mesafesine sahip olup yola daha iyi konsantre olabilir. Bunu uygulamaya çalışsak daha iyi olur onlar deneyim kazanır. Biz nasıl olsa gezmeye gidiyoruz hem ona veya motoruna birşey olsa zaten durup bekleyeceğiz eski motorcuların önce gitmesine gerek yok bence.:cat:

geçmiş olsun.
bu saçma sapan istanbul trafiğinde ne zaman nerede ne olacağı hiç belli olmuyor.
bu bakımdan riskli durumlar için her zaman hazırlıklı olmak gerek.

Çok geçmiş olsun. Umarın en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar :pale:

O yolu ben hergün arabayla gidiyorum , yaklaşık 1 senedir lunapark gibi ,
bir üstten , bir yandan açıyorlar , 3 şeridi açıyor sonra 1 şeridi soldan kapatıp ,orayada kamyon koyup üstüne ok koyuyorlar.
İşaretciler ve tabelalar genelde 10 mt civarı konuyor . Geçen bir kamyon bariyere gird sırf bu dengesizliklerden.

Yol çok hızlı gidilbilecek bir yol , BJK tesislerinden sonra yolu bilmeyen biri en az 120 civarı girer ilerde çalışmayı gördüğünde ilk kukayı alır , duramazsa kazayıda yapar .

O viraj ilk giren birisi için 150 ile dönülecekmiş gibi gözükür , ama ilerisi berbat
gerçi hakkını yemiyelim azami hız 50 tabelası var ama onu düz yolada koyuyorlar . :)

çok zıpırı babasından arabayı almış hız ve gösteriş meraklısı gencimizin kullandığı bir yol .

Motorarı pek sevmezler bu yolda , kamyonu çok , harfiyat/ inşaat bölgesi olduğu için. Ama şileye de ordan gidilir.

Bu yolu kullanacak arkadalar siz orta şeridi bırakmayın , çıkışlarda ani duruşlar olur , en fazla 60-70 le oda azami dikkatle gidin Alemdağ çıkışına kadar bu lunapark çalışması en az 1 sene devam eder .

Geçmiş olsun arkadaşlara , ucuz atlatmışlar , düşenin üstndende geçildiği olmuştur bu yolda .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar