ozzymania yeni üyemiz kaza geçirdi

Çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...
En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını ilerim.

Çok geçmiş olsun her ikisinede Allaha acil şifalar versin..........:rendeer:

Arkadaşlara çokçok geçmiş olsun.Umarım çabuk toparlanırlar.Acil şifalar

Kaza yapan arkadaşa ve yolcusuna acil şifalar diliyorum..
Kaza yapılan yolu hergün kullanıyorum ve malesef o yola yabancı kişiler için ciddi tehlikeler içeriyor..

K0rkut

Sanada geçmiş olsun hocam.. Demekki neymiş Minübüs, Otobüs ve Taksilerin sağından geçmemek gerek.. Dönüşleri dar almalarıda, aniden fren yapıp sağa kırmalarıda oldukça alışılageldik ve beklenilen hareketler bu araçlar için..

Genç kardeşimize geçmiş olsun.Dilerim çabuk atlatır.Mübarek Ramazan ayında Allah korumuş.Acil şifalar,kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın

çok geçmiş olsun arkadaşımıza.cana gelmemesine sevindim.o yol bana çok yakın.lanet olasıca yolu bi türlü bitiremediler.tahmin ettiğim yerse evet çok kötü bir yol bende birkez tongaya düşüyordum oarada ama Allah tan zamanında farkettim.

Çok kötü bir yol orası.Sırf orası için şileden soğudum.Gitmiyorum.Çok geçmiş olsun.

şu mubarek ayda Allah acil şifalar versin.. rabbim hepimizi kazalardan belalardan korusun..

GKN

geçmiş olsun
bu nevzat demirin orasıda motorizelerin korkulu rüyası oldu
ne yapsak bi şikayet falanmı etsek?
hoş şikayet etsek ne olucak
duyarsuzlık had safhada..:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiyenin neresinde yollar düzgünki neyse..
Geçmiş olsun umarım ikiside en kısa zamanda iyileşir ve birlikte motora binmeye devam ederler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok gecmıs olsun dıyorum,allah beterınden saklasın,genede buna sukur edelım durum dahada vahım olabılırdı,acıl sıfalar dılıyorum her ıkısınede.

Gecmis olsun arkadaslara, cok sukur ki canlarina bir sey olmamis. Insallah saglik problemleri de tez zamanda duzelir..

O yolu ben hergün arabayla gidiyorum , yaklaşık 1 senedir lunapark gibi ,
bir üstten , bir yandan açıyorlar , 3 şeridi açıyor sonra 1 şeridi soldan kapatıp ,orayada kamyon koyup üstüne ok koyuyorlar.
İşaretciler ve tabelalar genelde 10 mt civarı konuyor. Geçen bir kamyon bariyere gird sırf bu dengesizliklerden.

Yol çok hızlı gidilbilecek bir yol , BJK tesislerinden sonra yolu bilmeyen biri en az 120 civarı girer ilerde çalışmayı gördüğünde ilk kukayı alır , duramazsa kazayıda yapar .

O viraj ilk giren birisi için 150 ile dönülecekmiş gibi gözükür , ama ilerisi berbat
gerçi hakkını yemiyelim azami hız 50 tabelası var ama onu düz yolada koyuyorlar . :)

çok zıpırı babasından arabayı almış hız ve gösteriş meraklısı gencimizin kullandığı bir yol .

Motorarı pek sevmezler bu yolda , kamyonu çok , harfiyat/ inşaat bölgesi olduğu için. Ama şileye de ordan gidilir.

Bu yolu kullanacak arkadalar siz orta şeridi bırakmayın , çıkışlarda ani duruşlar olur , en fazla 60-70 le oda azami dikkatle gidin Alemdağ çıkışına kadar bu lunapark çalışması en az 1 sene devam eder .

Geçmiş olsun arkadaşlara , ucuz atlatmışlar , düşenin üstndende geçildiği olmuştur bu yolda .

star senin mesajindan alinti yaptim ki bu bilgileri insanlarin gorme ihtimali artsin. Dun bu konuyla ilgili bir baslik acmak gecmisti aklimdan, bu olay gerceklesince iyice gundeme getirme ihtiyaci duydum. Malum motor uzerindeyken yol durumu bizim icin cok onemli, yol yapimlari ozellikle. Yol yapimlari esnasinda isaretcileri starblazer'in da dedigi gibi 10-20mt mesafelere koyuldugu icin kurtarma sansimiz bir hayli az oluyor. Bu yuzden dun aklima soyle bir fikir geldi. Bir baslik acsak, geyigin yapilmayacagi, konudan kesinlikle sapilmayacak ve o basliga mesaj atanlarin mesajlarini guncel tutacaklari. Basligin amaci ise Istanbul'daki "kritik" yol calismalari hakkinda bilgiler. Ornegin bu kazanin oldugu bolge, eger ki bu denli trafigi tehlikeye sokabilecek (ozellikle motorlar acisindan) bir bolge ise farkeden kisi o basliga durumu yazsin. Bu tur bir baslik is gorur mu sizce arkadaslar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar