Denizli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Arada sırada denizli mt ile toplanıp pamukkaleye doğru teker çeviriyoruz yolun hız limiti 70 bide hızlarımızı 70 de kitleyip gidiyoruz arkamızdan en çok dolmuşçular,özel yolcu taşıyan şirketler bide lüks araçlar öldürecesine yaklaşıyoarlar o zaman da motoruma taktığım 3lü havalı korna ve h4 philips beyaz ampulümün arkadan karşımına maruz kalıyolar fakat ben bıktım onlar bıkmadı bizleri taciz etmekten ......itiraf ediyim bi ara şu buji olayı bayabi kafayı takmıştım ama sonradan
aklıma bi fikir geldi taciz mi ediyo hemen sağa çekiyorum araç beni kazaya sebebiyet verdirmek için yolun kenarına atttı ondan sonra ola kesin merkeze kadar buyrun bi çay ikram edelim genç...vııınnn karakola pc başından tuatanak ceza 1 ay sonra aklı başına gelir fakat her zaman şans bizden yana olmayada bilio polis çağırcak canımız bedenimizden ayrılmış da olabilio yani size anlatma isteğimim olay sizde ben gibi sıkıştırılıyorsanız hiç çekinmeyin korkmayın 155 arayın ilgilensinler inş yanınıza yunus gelir
o bizlerden daha ii anlıo
özgürce dolaşmak istiyoruz lütfen sıkıştırılınca 155 arayın ve ceza yazdırın içimizdeki magandaları cezalandıralım onlar bizleri yoketmeden :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
özgürce dolaşmak istiyoruz lütfen sıkıştırılınca 155 arayın ve ceza yazdırın içimizdeki magandaları cezalandıralım onlar bizleri yoketmeden :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: