Özel Motosiklet montunuzu nasıl temizliyorsunuz?

Ben bilmem Ankara'yı.. Soğuk memleket diye sevmemiştim ama tır yoksa dediğin gibi içimde bir Ankara sevgisi beliriverdi.. Ankara'ya mı yerleşsem acep? Keza burda tırlar 130 km hızla takibe koyuluyolar :pale:

amman sakın yerleşme :) yerleşirsende mümkünse sana ayaş tarafından bi ev bulalım :) şaka bi yana ankara nın her şeyi mükemmel ben asıl size hayret ediyorum istanbulda nasıl yaşıyosunuz? bana trilyon verseler gidiptte yaşamam .. arkadaş 2 saat 45 dakkada indim ankaradan istanbula o boğaz köprünüzmüdür nedir orayı 3.5 saatte geçtim.. öyle trafik olmazz.

GKN

Motorsuz motorcu sendee...:p:queen:

benim hiç motorum olmadıı..:p

kkemrahda7.jpg

amman sakın yerleşme :) yerleşirsende mümkünse sana ayaş tarafından bi ev bulalım :) şaka bi yana ankara nın her şeyi mükemmel ben asıl size hayret ediyorum istanbulda nasıl yaşıyosunuz? bana trilyon verseler gidiptte yaşamam .. arkadaş 2 saat 45 dakkada indim ankaradan istanbula o boğaz köprünüzmüdür nedir orayı 3.5 saatte geçtim.. öyle trafik olmazz.
Motosikletimi seviyorum ben :)
Motosikletle hiç bir trafikte o kadar vakit geçirmemek varken araba kullananlara şaşmak gerekiyo asıl İstanbul'da yaşayanlar yerine :cherry:
benim hiç motorum olmadıı..:p

kkemrahda7.jpg
Resmi göremiyorum şirketteyim ama söyledim bizimkiler senin için bi yardım kutusu hazırlıyolar.. El birliğiyle seni motorcu yapıcaz artık needelim :queen:

Deriden şaşmayınız yeni girenlere duyrulur:p
Abi sen ılık suyla bi dene bence ,yok olmaz yapmam diyorsan kuru temizlemeye ver:cat:

ben ilk seferinde kuru temizlemeciye vermiştim.:pr:

montu almaya gittim, adam 25ytl diyince iyi koyduydu valla:cyclopsan
niye bu kadar pahalı dedim? bu motor montarı özel dedi, bunları farklı temizliyoruz felan demişti.:pale:

:queen:

motor kirlencek evden çıkıcan soranlara "montum kirlendi bu yağmurda temizlensin diye dışarı çıkıp gezicem" dicem çok komik ya bu olay tatlı su motorculuğu ile alakasız bence sabunlu bezle otur sil daha mantıklı motor kirlenincede bolemi yapılıyo :) eğer mont yağmur da yıkanıyosa evde banyoda duşun altına gir en azından yorulmazsın hem değşiklik olur :) kimse yazdıklarımı üstüne alınmasın :)

Bu arada temizleme olayınını gidin oto yıkamaya önce elinizle sabunlayın montu daha sonra dikkatli olarak tanzikli su tutun fazla yaklaşmadan işe yarıyo ;)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kirli mont ne rüzgar ne su geçirir... Zaten motorcunun temiz giysisi olmaz... Olanlar da sosyetik motorcudur.....:p

motorcunun sosyetiğidemi oluyo?

oluyo hocam ben bi defa etilerde bi chooper kullanıcısı gördüm siyah takım elbise giymişti kafasında siyah yarım kask vardı :D sosyetik olmuştu

alp hocam haklısın motorcu adam temiz olmaz hele kross motorcularını temiz görünce hiç hoşuma gitmiyo :D race lerede kirli olmak yakışmıyo chooper de ole off lafı uzattım :D

oluyo hocam ben bi defa etilerde bi chooper kullanıcısı gördüm siyah takım elbise giymişti kafasında siyah yarım kask vardı :D sosyetik olmuştu

alp hocam haklısın motorcu adam temiz olmaz hele kross motorcularını temiz görünce hiç hoşuma gitmiyo :D race lerede kirli olmak yakışmıyo chooper de ole off lafı uzattım :D

usta o zaman ben işten çıkınca iş elbisemle biniyim harbi motorcu olurum :) yağlı yağlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar