Oynayan dikiz aynası

CBR 650F kullanıcısıyım sol aynada bi gevşeklik oluştu uzun zamandır çözmedim bu sorunu hala. Yolda giderken durmadan kapanıyor çok rahatsız edici bir durum bu, sıfır bi ayna da 250TL Allah'ın aynası :mrgreen: Sorum şu bu aynayı sabitlemeden nasıl eskisi gibi yapabilirim yenisini almadan çözümü var mı?

Hocam çok yardımcı oldun valla sağol :mrgreen: Sıkılmıyor tabi ki sıkılsa sıkarım neden yazayım buraya yaptırmam gerektiğini de biliyorum :mrgreen::mrgreen:

:DDD o zaman sana şöyle bir yardımda daha bulunayım. zamanında aynısı benimde başıma gelmişti bana tornacıya git halleder felan demişlerdi. hatırlıyorum 5-10 lira gibide bir maliyetten bahsediyolardı. sonrasında ben hiç tornacıya felan gitmedim meğersem iyi sıkamıyormuşum hallettim :)

Son düzenleme:
Bende yeni motor aldım Edremit'ten Antalya'ya gelicem ilk gazlamamda sol ayna kapandı yolda rezil oldum. Sıkılacak bi yeride yok. Motorcuya göstericem gidip o bi çare bulursa sanada haber ederim :mrgreen:

Bende yeni motor aldım Edremit'ten Antalya'ya gelicem ilk gazlamamda sol ayna kapandı yolda rezil oldum. Sıkılacak bi yeride yok. Motorcuya göstericem gidip o bi çare bulursa sanada haber ederim :mrgreen:

Haber ver bi hallederse sıfır ayna almak istemiyorum :mrgreen:

@ayetlervaray hacı yok sıkılmıyor bendeki nanay olmuş vidanın altındaki oynayan parçası.

Civata ile zemin arasina veya aynayi tutan parcanin altina rondela koy öyle sık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

Motorun hayırlı olsun,oda nazarı olsun..

Son düzenleme:
Benimde CBR 125'te sağ aynanın somunu sıkıyorum sıkıyorum 1 saat geçmeden gevşiyor yine. :mrgreen:

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
teflonlar vardır tesisat için kullanılan, onlardan sarıp bir dene derim, ayrıca rondelalı pullar vardı, kesik şekilde onlarla sıkınca, zorlamadığın sürece açılmaz.

Birkan kardeş ıslatma lazım motoru o yüzden öyle olmuştur.

Hemen ıslatalım buyur gel :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

Civata ile zemin arasina veya aynayi tutan parcanin altina rondela koy öyle sık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

Motorun hayırlı olsun,oda nazarı olsun..

Eyvallah abi Allah razı olsun :)

Locktite sık ama aynayı sökeceğini de düşünerek sık. bende de aynı problem vardı. Bizim gerizekalı usta yanlışlıkla en kuvvetlisini sıkmış locktitenin. Şimdi ayna sökülmüyor. (ısıtınca geçiyor ama grenajın üstünde :D )

Arkadaşlar vidanın pullarını değiştirdim daha büyük pullar koydum düzeldi çok şükür. Bi motosikletçi yeni ayna alman lazım falan deyince salağa döndüm ne alaka diye şimdi sıkıntı yok açılıp kapanıyor da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar