Öyle bir Salaklık Yaptım Ki... Huniye Yiğitlik

merak etme her motorcunun er yada geç bir huniyle yada kuka ile münasebeti olur:p

geçmiş olsun.
bence yaptığın katiyen salaklık değil insan bazen boş bulunup basireti bağlanınca yapar böyle şeyler. kırıksız atlatman sevindirici yine de.

geçmiş olsun arkadaşım ayagını bi doktora göster ihmal etme :wiinkk:
ve her gördüğün huniye savaş açma :p

Huninin içinde bir şey olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle benim hızım huninin tahmin ettiğimden büyük ağırlığıyla birleştiğinden böyle oldu. "Ayağım köpeğe çarptı, bilmem kaç yerinden kırıldı" gibisinden motorcu hikayeleri de dinlememiş değilim hani, ama akıl bu. Bazısınınki benim gibi biraz noksan olabiliyor ya da ara sıra "balans ayarına" ihtiyaç duyabiliyor.

"Akılsız başın cezasını ayaklar çeker" sözü motorcular için de bayağı geçerli olabiliyormuş demek.

Neyse, buna da şükür, köprü üstünde "ayaklar baş olabilirdi". :)

ya saçma olacak:) biliyorum ama merak ettim huni dediğiniz bu dubalardan mı
sarilar-insaat-duba.jpg

yada şunlardanmı:cherry:
huni.jpg

olaya açıklık getirelim huninin içinde ne varmış ve huniden kasıt ne ben bu gece uyuyamam yoksa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ortaboyhuniBB.jpg

Evet, o yukardakinden. Trafik konisi işte. Biraz daha iri kıyım hatırlıyorum gerçi.

Alttaki huniye terfi etmeye daha biraz yolum var :p

Çokta ufak birşey değiller.Denemeseydin keşke.Ama yine de ucuz atlatmışsın , geçmiş olsun.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Köprülerde kullanılan trafik hunileri normal hunilerden çok daha fazla ağır ve büyüktür. Rüzgarın bol olduğu mevsimlerde iki tanesini iç içe takıp kullanırlar bu yüzden daha çok ağırlaşırlar.

Köprülerde kullanılan trafik hunileri normal hunilerden çok daha fazla ağır ve büyüktür. Rüzgarın bol olduğu mevsimlerde iki tanesini iç içe takıp kullanırlar bu yüzden daha çok ağırlaşırlar.

sen bu huniler konusunda çok tecrübelisin...yanlış hatırlamıyorsam...ilgili başlığını bulamadım...:)

Bende birgün yolda şişe gördüm senin yaptığın iyiliğin aynısını yapayım dedim şişeye ayağımla bir dokundum. şişe paramparça sözde iyilik yapacaktım şişe parçalanınca daha tehlikeli oldu. Motosikletimi ileriye çektim indim ve o şişe parçalarını toplayarak orayı temizledim benimki Allahtan otoyol yada çevre yolu değildi..

Huninin içinde bir şey olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle benim hızım huninin tahmin ettiğimden büyük ağırlığıyla birleştiğinden böyle oldu. "Ayağım köpeğe çarptı, bilmem kaç yerinden kırıldı" gibisinden motorcu hikayeleri de dinlememiş değilim hani, ama akıl bu. Bazısınınki benim gibi biraz noksan olabiliyor ya da ara sıra "balans ayarına" ihtiyaç duyabiliyor.

"Akılsız başın cezasını ayaklar çeker" sözü motorcular için de bayağı geçerli olabiliyormuş demek.

Neyse, buna da şükür, köprü üstünde "ayaklar baş olabilirdi". :)
ama kopegi huni ile ayni kefeye koymayin , kopekler bir darbe alcaginda kendini bir anda kasar ve resmen ta$'a doner . bu yuzden kopeklere carpilan kazalarda hasar buyuk olur . Arabanin kopege carpip , kopegin radyatoru parcalayip motor kaput altina girdigini bilirim :wiinkk:

sen bu huniler konusunda çok tecrübelisin...yanlış hatırlamıyorsam...ilgili başlığını bulamadım...:)

dur kanka nabiyon , cizdircen karizmayi :p

Evet , motoru bile sağa sola savuran fırtınalar oluyor ki köprü üzerinde , normal huniler , hatta iki tane iç içe taksan bile anında uçar gider. Geçmiş olsun sert kayaya çatmışsın.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107

Evet onlardan bir tanesi uçarak gelmişti üzerimde, sol taraftan almıştım darbeyi :)

Geçmiş olsun

Hocam geçmiş olsun buyuk kaza atlaşmışsın

Huni deyince ilk başta anlamadım nedir ne değildir diye.. Ama köprüdekiler gerçekten huni filan değil Şirketin hyundai otosunu dağıtmıştı bunlardan biri...

Kurşun gibi ağırlar,

Boyle bir şey benim başıma da geldi yolda bir karton kutu gördüm ve dur bir tekme ile kenara alayım dedim, ama az kalsın kendimi kenara alıyordum...Kutu doluymuş meğer, bir iki hafta topallamıştım :)

Tekrar geçmiş olsun...

ya saçma olacak:) biliyorum ama merak ettim huni dediğiniz bu dubalardan mı
sarilar-insaat-duba.jpg

yada şunlardanmı:cherry:
huni.jpg

olaya açıklık getirelim huninin içinde ne varmış ve huniden kasıt ne ben bu gece uyuyamam yoksa

Osmaniyeli allah razı olsun senden, bende kafaya taktım huni nedir diye. Alttaki sanıyordum ama trafik konisiymiş, yani hunisiymiş :mrgreen: Scooter varken kapalı alanda, kola kutularıyla futbol oynardım zevkli birşey :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar