Köprülerde kullanılan trafik hunileri normal hunilerden çok daha fazla ağır ve büyüktür. Rüzgarın bol olduğu mevsimlerde iki tanesini iç içe takıp kullanırlar bu yüzden daha çok ağırlaşırlar.
ama kopegi huni ile ayni kefeye koymayin , kopekler bir darbe alcaginda kendini bir anda kasar ve resmen ta$'a doner . bu yuzden kopeklere carpilan kazalarda hasar buyuk olur . Arabanin kopege carpip , kopegin radyatoru parcalayip motor kaput altina girdigini bilirim :wiinkk:Huninin içinde bir şey olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle benim hızım huninin tahmin ettiğimden büyük ağırlığıyla birleştiğinden böyle oldu. "Ayağım köpeğe çarptı, bilmem kaç yerinden kırıldı" gibisinden motorcu hikayeleri de dinlememiş değilim hani, ama akıl bu. Bazısınınki benim gibi biraz noksan olabiliyor ya da ara sıra "balans ayarına" ihtiyaç duyabiliyor.
"Akılsız başın cezasını ayaklar çeker" sözü motorcular için de bayağı geçerli olabiliyormuş demek.
Neyse, buna da şükür, köprü üstünde "ayaklar baş olabilirdi".![]()
sen bu huniler konusunda çok tecrübelisin...yanlış hatırlamıyorsam...ilgili başlığını bulamadım...![]()
Köprülerde kullanılan trafik hunileri normal hunilerden çok daha fazla ağır ve büyüktür. Rüzgarın bol olduğu mevsimlerde iki tanesini iç içe takıp kullanırlar bu yüzden daha çok ağırlaşırlar.
sen bu huniler konusunda çok tecrübelisin...yanlış hatırlamıyorsam...ilgili başlığını bulamadım...![]()
ya saçma olacakbiliyorum ama merak ettim huni dediğiniz bu dubalardan mı
![]()
yada şunlardanmı:cherry:
![]()
olaya açıklık getirelim huninin içinde ne varmış ve huniden kasıt ne ben bu gece uyuyamam yoksa