oy oy oy

Refleksleri kadar beynide çalışsa yapmaz bunu. Çarpsaydı sadece kendini öldürmeyecekti farkındayız dimi?

Arkadaşım bişey sorucam bu adamın burada hız yapmaktan başka ne hatası var ? Beyni çalışmasa şuanda emin ol eşek cennetinde olurdu... Ya böyle bakmasak olaylara daha iyi olucak, Ordan çıkan arabayı görmüyosun sanırım.Adam öküz gibi yola zıplıyo!!!

Refleks ve sürüş performansı kesinlikle takdir edilecek cinsten...tebrik ediyorum sürücüsünüüü Yüreğimi hoplattı

Bu arada Hız yapmanın doğru olduğunu da savunmuyorum yanlış anlaşılmasın :) hız yapması zaten hata yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:19 ----------

öyle bir durumdan sonra bile aynı şekilde kullanmaya devam ediyorsa ... o insan benim için beyin özürlüden başka birşey değildir !!!!! dünyanın her yerinde bu tip denyolar yüzünden motorcuların ismi kötüye çıkıyor !!!!!!!

hocam yanlış anlamayın ama olaya farklı bakıyosunuz Ya Buraya bu video adamın sürüş performansıyla ilgili koyulmuşş Bu konuda yorum yapmak lazım..Bence, O adam varya üstad o olayın ardından yine performansla sürüşe devam ediyorsa kendini aşmış anlamına gelir...Bir adam böylesine uçlarda bir olay atlatıyor ve bunu kafasına takmıyor...Yoluna devam edebiliyor...Düşünsenize beyin kendine reset atıyor...

Şahsen ben böyle bi olay başımdan geçse 2 saat kendime gelemem ( ki buna benzer bi kazaya karışmıştım..O zmn dan biliyrum atlatamamıştım..

Burada Hız yapması trafiğe açık olan bi yerde tabiki doğru değil ama video'yu seyrederken birazda adamın virajlara girişine , refleksini,kabiliyetin üst seviyelerde olduğunu gözlemlemek gerektiği kanısındayım..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Refleksine diyecek yok, alkışlayalım arkadaşlar::biggrinn::haapppy:::biggrinn::haapppy:

Ben akli dengesi yerinde gayet akilli bi adam oldugunu dusunuyorum apaci gazci degil fark ettiniz mi bilmem ama bi yer yokusun orda onunde araba varken gaz kesiyor onunu gormedigi yerde sollamaya cikmiyor bu da bana yeterince akilli oldugunu gosterir ayrica adam yetenek acisindanda baya iyi viraja gayet saglam giriyor ve o refleks mukemmel cogu surucu orda o hizla patlardi limitleri seven bi arkadas sadece.

Ve video da dusen mavi motor lowside diyorum ben arka lastik yola tutunmayi birakiyor.

Refleksine ve sürüş performansına diyecek yok ama bunun motosiklet kullandıgı trafikte ne kendimin nede deger verdigim bir yakınımın olmasını istemek.Bu ve buna benzer sürücüler yüzünden yılda yüzlerce kaza oluyor.Kendisi tam anlamıyla profesyonel olabilir ama karşıdaki sürücüler profesyonel olamayabilir.

Son düzenleme:
Eleman güzel motor kullanıyor ama yoldaki her sürücünün hatalarını bu şekilde tolere edemez. Çekirge misali, dikkatli olmakta fayda var. Motorcu bir abimizin lafı vardır; Yolda giderken kafanıza meteor düşse suç sendedir. der.Herkes kendi güvenliğini kendi sağlayacak...:cat:

Eleman güzel motor kullanıyor ama yoldaki her sürücünün hatalarını bu şekilde tolere edemez. Çekirge misali, dikkatli olmakta fayda var. Motorcu bir abimizin lafı vardır; Yolda giderken kafanıza meteor düşse suç sendedir. der.Herkes kendi güvenliğini kendi sağlayacak...:cat:

Arkadaşım bişey sorucam bu adamın burada hız yapmaktan başka ne hatası var ? Beyni çalışmasa şuanda emin ol eşek cennetinde olurdu... Ya böyle bakmasak olaylara daha iyi olucak, Ordan çıkan arabayı görmüyosun sanırım.Adam öküz gibi yola zıplıyo!!!

Refleks ve sürüş performansı kesinlikle takdir edilecek cinsten...tebrik ediyorum sürücüsünüüü Yüreğimi hoplattı

Bu arada Hız yapmanın doğru olduğunu da savunmuyorum yanlış anlaşılmasın :) hız yapması zaten hata yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:19 ----------

hocam yanlış anlamayın ama olaya farklı bakıyosunuz Ya Buraya bu video adamın sürüş performansıyla ilgili koyulmuşş Bu konuda yorum yapmak lazım..Bence, O adam varya üstad o olayın ardından yine performansla sürüşe devam ediyorsa kendini aşmış anlamına gelir...Bir adam böylesine uçlarda bir olay atlatıyor ve bunu kafasına takmıyor...Yoluna devam edebiliyor...Düşünsenize beyin kendine reset atıyor...

Şahsen ben böyle bi olay başımdan geçse 2 saat kendime gelemem ( ki buna benzer bi kazaya karışmıştım..O zmn dan biliyrum atlatamamıştım..

Burada Hız yapması trafiğe açık olan bi yerde tabiki doğru değil ama video'yu seyrederken birazda adamın virajlara girişine , refleksini,kabiliyetin üst seviyelerde olduğunu gözlemlemek gerektiği kanısındayım..

Benim de yazacaklarım aynen bunlardı.:cat:
Bu arada, karşı şeritten araba gelmiyor olması büyük şanstı gerçekten.

öyle bir durumdan sonra devam etmek değil asıl ..... yetenek , beceri , tecrübe dediğimiz şey, zaten o pozisyona düşmemektir :wiinkk:

önceden çok tepki gösteriyordum şimdi umrumda bile değil , kendi düşen ağlamaz ... çok yetenekli kimleri ( ne üstadları ) yemedi bu yollar :cat:

görüntü kalitesi yüksek videolar seyir zevkini katlıyor. :D ben o adamoın yerinde olsam geri döner o raç soförünün aklını alırdım izlerken bile tırstım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
offf çok fena bisi :queen: '' en fazla ölürüz , o da pek sorun değil '' dermis gibi kullanıyo :mrgreen:

öyle bir durumdan sonra devam etmek değil asıl ..... yetenek , beceri , tecrübe dediğimiz şey, zaten o pozisyona düşmemektir :wiinkk:

önceden çok tepki gösteriyordum şimdi umrumda bile değil , kendi düşen ağlamaz ... çok yetenekli kimleri ( ne üstadları ) yemedi bu yollar :cat:

Ben bu söylediğinize bi bakıma katılıyorum bı bakıma katılmıyorum.. Cevre yolunda 120 km hızla gıderken orta şeritte Sol şeritte adam sinyal minyal vermeden sağdaki sapağa girmeye kalkıştı.. sağında ben vardım ama görmedi Sürücü...Ben gaz açmasam orda sol taraftan bana öyle bi vurucaktı ki parçalarımı toplarlardı yoldan...

Şimdi bu duruma ben mi düştüm,yoksa biri tarafından mı düşürüldüm...

Ben bu kazayı atlattım ama buradaki kişi gibi yoluma devam edemedim.Gittim ilerde durdum biraz kendimle biraz rabbimle konuştum..Yola devam ettim..

Demek istediğim bazen insanlar bilmeden bi duruma düşebilirler,önemli olan o durumdan nasıl çıkacağını anı anına karar verip uygulamaktır.Burada en önemli sürüş detayı budur...

en fazla ölür ne olucak sonuçta soğuk kanlı olamıcaksan hummer sür :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
görüntü kalitesi yüksek videolar seyir zevkini katlıyor. :D ben o adamoın yerinde olsam geri döner o raç soförünün aklını alırdım izlerken bile tırstım.

Ahahah kim bu yorumu yapacak diye bekliyordum :D

Forumdan Uzaklaştırıldı

adam napsın ki , önce soluna bakmıştır yol boş , sonra sağına bakmıstır boş , bismillah diyip basmıstır gaza :mrgreen: :queen: ki ne görsün , bi adet tost rider tamponun tozunu alıyo :mrgreen::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
"tost rider" muohahaah bu iyiydi :D

tost rider :D iyiymiş videodaki herif gelse bu yazılanları görse varya :D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar