Refleksleri kadar beynide çalışsa yapmaz bunu. Çarpsaydı sadece kendini öldürmeyecekti farkındayız dimi?
Arkadaşım bişey sorucam bu adamın burada hız yapmaktan başka ne hatası var ? Beyni çalışmasa şuanda emin ol eşek cennetinde olurdu... Ya böyle bakmasak olaylara daha iyi olucak, Ordan çıkan arabayı görmüyosun sanırım.Adam öküz gibi yola zıplıyo!!!
Refleks ve sürüş performansı kesinlikle takdir edilecek cinsten...tebrik ediyorum sürücüsünüüü Yüreğimi hoplattı
Bu arada Hız yapmanın doğru olduğunu da savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:19 ----------
öyle bir durumdan sonra bile aynı şekilde kullanmaya devam ediyorsa ... o insan benim için beyin özürlüden başka birşey değildir !!!!! dünyanın her yerinde bu tip denyolar yüzünden motorcuların ismi kötüye çıkıyor !!!!!!!
hocam yanlış anlamayın ama olaya farklı bakıyosunuz Ya Buraya bu video adamın sürüş performansıyla ilgili koyulmuşş Bu konuda yorum yapmak lazım..Bence, O adam varya üstad o olayın ardından yine performansla sürüşe devam ediyorsa kendini aşmış anlamına gelir...Bir adam böylesine uçlarda bir olay atlatıyor ve bunu kafasına takmıyor...Yoluna devam edebiliyor...Düşünsenize beyin kendine reset atıyor...
Şahsen ben böyle bi olay başımdan geçse 2 saat kendime gelemem ( ki buna benzer bi kazaya karışmıştım..O zmn dan biliyrum atlatamamıştım..
Burada Hız yapması trafiğe açık olan bi yerde tabiki doğru değil ama video'yu seyrederken birazda adamın virajlara girişine , refleksini,kabiliyetin üst seviyelerde olduğunu gözlemlemek gerektiği kanısındayım..
Son düzenleme: