öyle bir durumdan sonra devam etmek değil asıl ..... yetenek , beceri , tecrübe dediğimiz şey, zaten o pozisyona düşmemektir :wiinkk:
:lus1:::cat:
önceden çok tepki gösteriyordum şimdi umrumda bile değil , kendi düşen ağlamaz ... çok yetenekli kimleri ( ne üstadları ) yemedi bu yollar :cat:
Benim yazdıklarımın karşısında sürücünün yeteneekli ve takdir edilecek biri olmasını savunan arkadaşlara;
kabul ediyorum ki yetenekli bir arkadaş. Ama hala sözümün arkasındayım kafası çalışmıyor. Çünkü kafası çalışan adam bu kadar riski yarış pisti olarak yapılmamış bir yolda almaz, kendi hayatını hiçe sayması beni ilgilendirmez, ama beni ilgilendiren kısmı o yola çıkan arabaya, yada yola çıkacak olan herhangi bir canlıya zarar verecek şekilde gidiyor olmasıdır. Araba kullanma yeteneğimin % 30' u kadar motosiklet kullanabiliyor olsam yarışlara katılırım, çünkü otomobilde bu herifin motorla yapabildiklerini bende yapacak kadar güveniyorum kendime. Ama hiç bir zaman ne E5'e, nede Çevreyoluna veya otobana çıkıp başkalarının hayatını hiçe sayacak kadar aklımı yitirmedim. Gittim adam gibi eğitimini alıp, İzmit körfez pistinde kullandım. Kimse zarar görmedi. Ama bunun gibi adamlar yüzünden ölümlü kazalar çok fazla oluyor ve ateş düştüğü yeri yaktığı için dışarıdan bizim gibi seyredenlere bu sadece "Üf ne güzel geçti valla süper kullanıyor geyikleri kalıyor" bu herif muhtemelen yatağında ölümü bekleyerek ölmeyecek, ama %90 kendi ölümü başkalarınında ölümü yada yaralanması ile bitecek. VE MAALESEF BU VİDEOYU İZLEYEN BİR SÜRÜ GENÇ ARKADAŞ BU ADAMA ÖZENİYOR
"KAZASIZ SÜRÜŞLER ARKADAŞLAR"
Son düzenleme: