oy oy oy

öyle bir durumdan sonra devam etmek değil asıl ..... yetenek , beceri , tecrübe dediğimiz şey, zaten o pozisyona düşmemektir :wiinkk:

::plus1:::cat:

önceden çok tepki gösteriyordum şimdi umrumda bile değil , kendi düşen ağlamaz ... çok yetenekli kimleri ( ne üstadları ) yemedi bu yollar :cat:

Benim yazdıklarımın karşısında sürücünün yeteneekli ve takdir edilecek biri olmasını savunan arkadaşlara;
kabul ediyorum ki yetenekli bir arkadaş. Ama hala sözümün arkasındayım kafası çalışmıyor. Çünkü kafası çalışan adam bu kadar riski yarış pisti olarak yapılmamış bir yolda almaz, kendi hayatını hiçe sayması beni ilgilendirmez, ama beni ilgilendiren kısmı o yola çıkan arabaya, yada yola çıkacak olan herhangi bir canlıya zarar verecek şekilde gidiyor olmasıdır. Araba kullanma yeteneğimin % 30' u kadar motosiklet kullanabiliyor olsam yarışlara katılırım, çünkü otomobilde bu herifin motorla yapabildiklerini bende yapacak kadar güveniyorum kendime. Ama hiç bir zaman ne E5'e, nede Çevreyoluna veya otobana çıkıp başkalarının hayatını hiçe sayacak kadar aklımı yitirmedim. Gittim adam gibi eğitimini alıp, İzmit körfez pistinde kullandım. Kimse zarar görmedi. Ama bunun gibi adamlar yüzünden ölümlü kazalar çok fazla oluyor ve ateş düştüğü yeri yaktığı için dışarıdan bizim gibi seyredenlere bu sadece "Üf ne güzel geçti valla süper kullanıyor geyikleri kalıyor" bu herif muhtemelen yatağında ölümü bekleyerek ölmeyecek, ama %90 kendi ölümü başkalarınında ölümü yada yaralanması ile bitecek. VE MAALESEF BU VİDEOYU İZLEYEN BİR SÜRÜ GENÇ ARKADAŞ BU ADAMA ÖZENİYOR :(

"KAZASIZ SÜRÜŞLER ARKADAŞLAR"

Son düzenleme:

MFM

Benim yazdıklarımın karşısında sürücünün yeteneekli ve takdir edilecek biri olmasını savunan arkadaşlara;
kabul ediyorum ki yetenekli bir arkadaş. Ama hala sözümün arkasındayım kafası çalışmıyor. Çünkü kafası çalışan adam bu kadar riski yarış pisti olarak yapılmamış bir yolda almaz, kendi hayatını hiçe sayması beni ilgilendirmez, ama beni ilgilendiren kısmı o yola çıkan arabaya, yada yola çıkacak olan herhangi bir canlıya zarar verecek şekilde gidiyor olmasıdır. Araba kullanma yeteneğimin % 30' u kadar motosiklet kullanabiliyor olsam yarışlara katılırım, çünkü otomobilde bu herifin motorla yapabildiklerini bende yapacak kadar güveniyorum kendime. Ama hiç bir zaman ne E5'e, nede Çevreyoluna veya otobana çıkıp başkalarının hayatını hiçe sayacak kadar aklımı yitirmedim. Gittim adam gibi eğitimini alıp, İzmit körfez pistinde kullandım. Kimse zarar görmedi. Ama bunun gibi adamlar yüzünden ölümlü kazalar çok fazla oluyor ve ateş düştüğü yeri yaktığı için dışarıdan bizim gibi seyredenlere bu sadece "Üf ne güzel geçti valla süper kullanıyor geyikleri kalıyor" bu herif muhtemelen yatağında ölümü bekleyerek ölmeyecek, ama %90 kendi ölümü başkalarınında ölümü yada yaralanması ile bitecek. VE MAALESEF BU VİDEOYU İZLEYEN BİR SÜRÜ GENÇ ARKADAŞ BU ADAMA ÖZENİYOR :(

"KAZASIZ SÜRÜŞLER ARKADAŞLAR"

söyledikleirnin çoğuna katılıyorum. katılmadığım bir tek şey var oda bizim trafiğin o şekilde olmaması bazen gerçekten hızlı gitmek mantıklı oluyor ben şimdiye kadar 4 sefer yada 5 sefer arabayla kurallara uyucam dedim ne bu ya sürekli hız hız nereye kadar hız kuralı ne bu yolda söyleyin onu geçmiycem dedim makasa falan girmiyordum fakat nezaman bu kararı alsam ciddi kazalar atlattım... istanbul trafiğinde kaçıcaksın abi kimsenin yanında arkasında önünde 30 40 saniyeden fazla kalmıycaksın millet sapıtıyor. tabi motor ap ayrı bişey motorla 1500 km civarı yaptım geçen yaz sonu aldım zaten toplasan 20 gün kullanabildim sadece ama bu söylediğim motordada geçerli ya adamın yanında gidiyosun baka baka üstüne geliyor sağa dönücek ya suratına bakıyor yaklaşıyor :pr: frene basıp yavaşlayıp arkana girmiyor ya sen yavaşlıycaksın önüne geçiçek yada basıcaksın gidicek bunu senin yapmanı bekliyor minik beyni kendisininde bunu yapıcağını düşünmüyor. Türkiyenin diğer illerinde durum nedir bilmiyorum ama arkadaşlar istanbul trafiğinde kontrollü bi şekilde kaçmak gerek fazla takılmıycaksın arabayla trafikte motorlada köprü yoluna çıkmıyorum mesela feribotla geçiyorum karşıya fazla trafiğe girmiyorm çünkü gerçekten tehlikeli bizim sürücüler kıt...:pr:

youtube burda yasaklı nası izlerim bunu bayada merak ettim :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

neyse download edip izlicem şimdi :queen:

arkadaşlar beyinle ve refleksle alakalı şeyler yazılmış...veteriner fakültesi sobn sınıf öğencisi olark söliim belki bigüm işinize yarar refleks beyinle değil omurilikle yapılır...ilk defa yapılan şey refleks değildir...35. sanıyedeki refleksi kazanabilek için bikaç defa önceden başınıza gelmiş olması gerekli...arz ederim

Yazacaktım yazamadım race süren adamın düşünce tarzı her zaman videodaki gibi oluyor fren yapıp durma şansın olmuyo zaten çoğu zaman , o yüzden kaçacak yer arar kullanan sürücü adamın yaptığı çok normal zamanla kazanılan bi yetenek.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adam çok profesyonelce kullanmış... Doğru ya da yanlış.... Hakkını vermiş... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar