otoyollarda kgs-ogs harici paralı geçiş? (urgent)

sadece köprülerde mi yoksa bütün otoyollarda mı kaldırıldı paralı geçiş? mesela şuan kgs'mde para bitik ama istanbul dan ankaraya gitmek için gireceğim anadolu otoyolunda paralı gişe yokmu? illa kaçak mı geçeceğim?
ya da pazar günü orada kgs dolum istasyonu vs. yokmudur?

köprüye girmeden KGS satanlar mevcut.
Maslak tarafından Levend'e doğru gidersen kenarda görürsün minibüsü ;)

köprüye girmeden KGS satanlar mevcut.
Maslak tarafından Levend'e doğru gidersen kenarda görürsün minibüsü ;)

evet boğaz içi köprü istikametinde giderken kenarda sağ tarafta 1 veya 2 mınıbüsle kgs ve ogs ile ilgilenen bulunuyor olması lazım dır.ben geçerken genelde görüyorumda. hem sen anadolu kısmını kullancaksın oralardan da temin ediliyor olabilir.en iyisi sen git kgs si olan bir arkadaşından ödünç al sonra neyse parası verirsin. ok3 bu daha uygun:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sadece köprülerde mi yoksa bütün otoyollarda mı kaldırıldı paralı geçiş? mesela şuan kgs'mde para bitik ama istanbul dan ankaraya gitmek için gireceğim anadolu otoyolunda paralı gişe yokmu? illa kaçak mı geçeceğim?
ya da pazar günü orada kgs dolum istasyonu vs. yokmudur?

bence arkana artçı al geçerken eliyle plakayı kapatsın herzaman yapıyorum :mrgreen: işimede çok yarıyor bugüne kadar 3-4 kez kgs ile geçiş yaptım :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet geçiş ücretleri de otomobiller gibi mi bu arada? eğer değilse, KGS kartı alırken ya da dolum yaparken motosiklet olduğunu belirterek mi alıyoruz?

motosiklet geçiş ücretleri de otomobiller gibi mi bu arada? eğer değilse, KGS kartı alırken ya da dolum yaparken motosiklet olduğunu belirterek mi alıyoruz?

aynı değil motosikletler daha düşük ücretten geçiyor..
kgs alırken motosiklet kgs si veriyorlar 6. sınıf araç olarak geçiyor. kgs nin üstünde de 6 diye yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar