Aldım abi selamını aleyüm selam sağolasınadam hoşgeldin ta orlardan istanbul a.. istanbulda olsam kesin gelirdüm.. bizim metehandro ile selam yolladım size inşallah iletmiştir..
29 ekimde görüşecez zaten sıkma canınıHoşgelmişsin Tayfur...gelemedik kusurumuza bakmayın..geziniz güzel olmuştur umarım...
ha bu arada madlive...Murat beni hatırlarmı bilmem??? soğanlıktan beraber fotoğraf makinası almıştık bir akşam...aynı marka model...:wiinkk:
eyvallak kardeşim sağolasıngüzel kareler.. :cat: otopsici tekerine sağlık.. tam bir motorcu ruhu taşıyorsun..
mete motoru rektefiye etmedin mi hâlâ :queen:
eyüp abi ellerinden öperim saygılar![]()
yok Özer abi özür dilerim valla görmedim hanım gelecekti sabiha gökçene yetişmem lazımdıBiraz önce ikitelliden tekstil kentin oraya kadar yanında korna çalarak bakmanı sağlayamadım,arkandaki kasksız arkadaşta helak oldu,
Sen o motoru acil sat
Bende benim japon müdürle havaalanından dönüyordum,bir baktım sağda net yelekli bir vatandaş,tabii japona hava bastım,bu benim grup elemanı diyesonra plaka derken,benim jeton düştü,
ya bu benim arkadaş falan demeye kalmadı ,japonda katıldı el kol işaretine
de bizim tayfur sanırsam miyop
adam yalnızca önüne bakıyor
![]()
Ulem bir Allah'in kuluda su bulusma fotograflarinin altina isim yazsin, disimi kiracam.r:
Yazsaniza kardesim su sudur, bu budur diye.
Not:Baliklarinkini yazmaniza gerek yok.

irfan abi seni unutmuş değilim cumartesi geliyorum çayını içmeye yanlız fazla kalamıyacam yola revan olmak icap eder
belki cuma da gelebilirim belli olmaz
adam hoşgeldin ta orlardan istanbul a.. istanbulda olsam kesin gelirdüm.. bizim metehandro ile selam yolladım size inşallah iletmiştir..
güzel kareler.. :cat: otopsici tekerine sağlık.. tam bir motorcu ruhu taşıyorsun..
mete motoru rektefiye etmedin mi hâlâ :queen:
eyüp abi ellerinden öperim saygılar![]()
şu metoş un yan bakışlarına hastayım yawl:
Daha erken saatte bikaç motor daha kalabalık olaydık dahada keyifli olurdu ama bunada şükür. Kısa ve öz konsantre bir gezi oldu.
Metehan sana bişey demiyorum Allah ıslah ede.
Metehan fenerde biryer var adamlar bir mıhlama yapıyor parmaklarını yemezsen adam diilsin yani o derece . Gidelim haftayabrunch hesabı yu nov ?