"otopsici" istanbul karşılaması (garipçe-kilyos)

@otopsici tabi ki unutturmam abi. Bende 3 lüsü var. 6 lısı çok daha iyi olacaktır.
@Samet Ağır abi unuturmuyum hiç? Kasım ayıydı, o zaman bende Joyride 200 vardı. Sen araba ile gelmiştin.

adam hoşgeldin ta orlardan istanbul a.. istanbulda olsam kesin gelirdüm.. bizim metehandro ile selam yolladım size inşallah iletmiştir..
Aldım abi selamını aleyüm selam sağolasın
Hoşgelmişsin Tayfur...gelemedik kusurumuza bakmayın..geziniz güzel olmuştur umarım...

ha bu arada madlive...Murat beni hatırlarmı bilmem??? soğanlıktan beraber fotoğraf makinası almıştık bir akşam...aynı marka model...:wiinkk:
29 ekimde görüşecez zaten sıkma canını
güzel kareler.. :cat: otopsici tekerine sağlık.. tam bir motorcu ruhu taşıyorsun..
mete motoru rektefiye etmedin mi hâlâ :queen:
eyüp abi ellerinden öperim saygılar :)
eyvallak kardeşim sağolasın

bu arada tüm arkadaşlara teşekkür ederim
arkadaşlar 29 ekim kortejinde görüşürüz inşallah

Biraz önce ikitelliden tekstil kentin oraya kadar yanında korna çalarak bakmanı sağlayamadım,:)arkandaki kasksız arkadaşta helak oldu,:)
Sen o motoru acil sat:)
Bende benim japon müdürle havaalanından dönüyordum,bir baktım sağda net yelekli bir vatandaş,tabii japona hava bastım,bu benim grup elemanı diye:) sonra plaka derken,benim jeton düştü,:) ya bu benim arkadaş falan demeye kalmadı ,japonda katıldı el kol işaretine :) de bizim tayfur sanırsam miyop:) adam yalnızca önüne bakıyor:)

Daha erken saatte bikaç motor daha kalabalık olaydık dahada keyifli olurdu ama bunada şükür. Kısa ve öz konsantre bir gezi oldu.

Metehan sana bişey demiyorum Allah ıslah ede :) .

Biraz önce ikitelliden tekstil kentin oraya kadar yanında korna çalarak bakmanı sağlayamadım,:)arkandaki kasksız arkadaşta helak oldu,:)
Sen o motoru acil sat:)
Bende benim japon müdürle havaalanından dönüyordum,bir baktım sağda net yelekli bir vatandaş,tabii japona hava bastım,bu benim grup elemanı diye:) sonra plaka derken,benim jeton düştü,:) ya bu benim arkadaş falan demeye kalmadı ,japonda katıldı el kol işaretine :) de bizim tayfur sanırsam miyop:) adam yalnızca önüne bakıyor:)
yok Özer abi özür dilerim valla görmedim hanım gelecekti sabiha gökçene yetişmem lazımdı
biliyosun kılıbık bir erkek olarak hanımdan başkasını gözüm görmüyor dizlerimin bağı çözülüyor:mrgreen:

VIA

Vay otopsici yolun açık olsun kardeş ne zaman geliyorsun bu taraflara ?

Kursat kardesim cumartesi hava durumuna bakacam eğer uygunsa sabah yola yoksa motoru garajda bırakıp uçakla gidecem

Kocaeli İl Temsilcisi
Ulem bir Allah'in kuluda su bulusma fotograflarinin altina isim yazsin, disimi kiracam.:pr:
Yazsaniza kardesim su sudur, bu budur diye.

Not:Baliklarinkini yazmaniza gerek yok.

önce yüklenmiş resimlerin üzerine sağ tıklayarak (farklı gaydet )denür :cherry: masaüstüne kaydedülüüü sonra gaydettüğümüz resimleee paint proğramıyla açulmak gaydu ile zooooommmm yapmaya çalışılıp varsa şahısların üzerindeki isimlikler okunmaya çalışıluuu benim bu yorucu vede aynu zamanda uğraşdurucu çabalarum sonucu şu an itibarü ile uzun zamandır bekledüğüm otepsü yapan aaakadaşı görme ve tanuma mutluluğuna erüştüm :)

laküüün resimleri yükleyen aakadaş gene işin kolayuna gaçup golay yüklensin deyi guççük biksellerde gayut ettüğünden ötürü kendisini gınamaktayum :cherry: :p ve şu soruyu kendilerine yöneltmek isterüm,

biz yükleeken 1024*1024 yükleyosak ölmöyosak sizde ölmezsiniz temmebel adamlar .

ayrıca hepiciiinden şigayetçiyim ilkay ağabeyy gezerler , yerler içerler ahan bide burda nisbet olsun deyi resim goyalar , bi habar etmezler senin yerinede yedük deyiii.

şimdi gelelüm hesap zamanuna ! acayüpmüsün, eyüpmüsün nesün kendine eyü muamele et zayıflamuşsun cigarayu az çek :) mete ayusunu fotoğraf makünesünden ırak dutun , danıyan vaa danımayan vaa, ürgmesin millet :cherry:

otepsücü gurbaney hoş gelmişssen sefalar getirmişsen masaj yerine ulaşmıştır sanurum :cherry: diğer arkadaşlarada selam ederüm ,

yeyin için , gezin züpersiniz , baylaşum içüüün deşekkülee, öpüvedim guducuklarunuzdan :)

irfan abi seni unutmuş değilim cumartesi geliyorum çayını içmeye yanlız fazla kalamıyacam yola revan olmak icap eder
belki cuma da gelebilirim belli olmaz

adam hoşgeldin ta orlardan istanbul a.. istanbulda olsam kesin gelirdüm.. bizim metehandro ile selam yolladım size inşallah iletmiştir..

ilettim ganga ayıpsın aha yüzü burda sor ilk kelamım selamın oldu...

......

güzel kareler.. :cat: otopsici tekerine sağlık.. tam bir motorcu ruhu taşıyorsun..
mete motoru rektefiye etmedin mi hâlâ :queen:
eyüp abi ellerinden öperim saygılar :)

şu metoş un yan bakışlarına hastayım yaw:pl:

Daha erken saatte bikaç motor daha kalabalık olaydık dahada keyifli olurdu ama bunada şükür. Kısa ve öz konsantre bir gezi oldu.

Metehan sana bişey demiyorum Allah ıslah ede :) .

Ulen dingiller banlıyken arkamdan dedikodumu yapmaya utanmıyomusunuz...aha geldim sonsuza kadar banlımı kalacam sandınız be hey gafiller...:p

O çantayla senin öldüğün yerde 6 ay daha yaşarım ben.
Senin gibi 5 taneyi çantamda sallarım ganga.
yüzümdeki rahat ve iplemez ifadeden ürpermen lazım :p

çok Lost izlemişsin sen gangeita...:p vaya Işıkara'yı çok dinledin...

ben bunu hayra yormuyorum...malum yakışıklı ve metroseksüel bir arkadaşsın...metroda falan tacize uğramamak ve fordu önlemek adına o çantayı kullanıyor olabilirsin...:pçekim alanı yaratıyorsun ganga mıknatıs gibin...maşallah...seni sevmeyen ölsün...:rendeer:

Metehan fenerde biryer var adamlar bir mıhlama yapıyor parmaklarını yemezsen adam diilsin yani o derece . Gidelim haftaya :) brunch hesabı yu nov ?

Metehan fenerde biryer var adamlar bir mıhlama yapıyor parmaklarını yemezsen adam diilsin yani o derece . Gidelim haftaya :) brunch hesabı yu nov ?

Yes ay em...:p bat taymink pıroblım sör...cuma cumartesi tatilim...cuma sen çalışıyon cumarteside kızımla cevahirde turlarız azcıkın bebişkom...

geç oldu yiğidim benekli kuzum ben müsaadenle yatayım...ama Allah çarpsın özlenen bi adamsın...vallaha lan...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar