Otobüs Hangi Yöne Gidiyor ?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
otobusrc7.jpg

Soru çok mu zor? Yapmayın Allah aşkına, bu soru Amerika Birleşik Devletlerinde okul öncesi çocuklara sorulmak için hazırlanmış bir dikkat testi sadece. Ve çocukların zekası koşullanmamış olduğu için cevabı bulmaları çok da zor olmuyordu.

Benim zeka seviyem Amerika'nın okul öncesi veletlerinin çok altında olduğundan, ben resmi otobüsten çok karavana benzettim.
Bu nedenle uzun süre resimdeki otobüsü aradım durdum.
Bana göre otobüs çoktan gitmişti.
:)
Geriye bu ucube karavan kalmış.
:mrgreen:

Yeni model otobüslerde şoför kapısı yok gerçektende.
Bu nedenle otobüsün sola gittiğini düşünen arkadaşlar mantıklı düşünmüşler bence.
Fakat en doğru cevabı kendisinden hiç beklemediğim bir performans göstererek Eftelya vermiş.
Otobüs geri geri de gidiyor olabilir.
Bu nedenle hayır doğru cevap şu olacaktı diyen adamın alnını karışlarım.:bounce:

Bunun dışında otobüs eski model olabilir ve eski modellerde şoför kapısı var.
yani mantıklı bir cevabı yok bu sorunun.

Heleki o resme bakıp bunun bir otobüs olduğunu zannetmek de koşullanmış beyin tanımına uyuyor.
Yani biri size bu otobüs diyor.
Siz resimde otobüse benzeyen bişey görmediğiniz halde bunun otobüs olduğuna iman edip cevap yetiştirmeye çalışıyorsunuz.:)

Bu mantıkla düşünecek olursak ben de şu soruyu sorayım.

Bu ağaç hangi yönden rüzgar alıyor?

www.resimcity.com_zrafa_resimleri.jpg

HRC

şimdi ben pek otobüse benzetemedim bunu :) yani yolcu indirip bindirmesi için sağa yanaştığını düşünürsek heralde ne tarafa gittiğini herkes bulacaktır.. ama güzel soru bence. coq buyur alnımı karışla arkadaşım.

Sola gidiyor sanırım cunku bınılecek kapılar gozukmuyor demekki Sola gidiyor..

boşverin ya otobüsü nereye gidiyorsa gidiyor.. atlayın motosiklete bakın keyfinize :cherry:

idddaya girilecek o kadar çok konu var aslında :mrgreen: ama en iyisini mesut arkadaş demiş tak kaskı aç gazı :queen:

boşverin ya otobüsü nereye gidiyorsa gidiyor.. atlayın motosiklete bakın keyfinize :cherry:

al bende öle yapcam zate :) otobüse benzemiyoki başta:p 3 tane kare 2 tane daire bence ya bana doğru geliyo ya ileri doğru gidiyo.:p çünkü bu resim otebisin hem arkası hem önü olabilir:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar