otobana mopedle girmek yasak o dediğin işaret de moped için yapılmış zaten ehliyet alırken öğretmediler mi
Zat la otobana girmek zaten pek mantıklı değil.
otobanda çinli ile insanın psikolojisi bozulur gelen geçen yanından vınn diye bir sesle geçecek sen at arabası psikolojisi ile süreceksin çok moral bozucu olmalı
mehmetkilic senin motor bayır aşağı 120 yapıyorsa düzde 100'se sakın otobana falan gireyim deme.
Çünkü en yavaş giden araba bu km'yi geçiyor.(örneğin bizde anadol kamyonet var 100'ü geçiyor).
son model arabalar 150'den aşağı gitmiyorlar.Zaten senin motoru gören yanında inat olsun diye vızz diye geçer!
Otobana çıkmak istiyorsan 1000 cc.'likten aşağısı kurtarmaz pek!
"150 cc ve üstü motorlar otobana çıkabilir. 150 cc altı motorların otobana çıkışı yasak. Ama bunun için ek bir levha koyulmasına gerek yoktur."diye biliyorum(Kaynak; polis bir arkadaş)
buyur burdan yak şimdi bu adamı gören kuryeler biraz dikkat edin diye topic açacak sonra vurun kuryeyeneden mantıklı degil sen otobanda hiç zat görmedimi arkadaşım
valla benim motor otobana girince sol şeridi istiyo ne yapıyım 140 la sag şeritten gidilmezki geçen gün kadıköyden gelirken akşam trafigi vardı benim motorun farındada patpatlar var bi açtım bi geçtim sol şeride beni gören saga kaçıyo ibre 140 son yol vermeyene bi sellektör oda sagda 30 km gittikten sonra aynada polis arabasının lambalarını gördüm bana bagırıyo 78 saga çek diye ama ben dururmuyum tam gaz bastım ibre patladı sonra trafige girdim bi sag bi sol baktım polis kaybolmuş ee ne yapayım beni bi yakalasaydı şerit ihlali,hız limitini geçme yasagı, hatalı sollama,uygunsuz motor kullanma,diger araçlara karşı teklikeli araç kullanma,v.s v.s ama gerçekten çok acelem vardı yani kusura bakmayın motorsiklet adını lekelediysem özür dilerim ..
valla benim motor otobana girince sol şeridi istiyo ne yapıyım 140 la sag şeritten gidilmezki geçen gün kadıköyden gelirken akşam trafigi vardı benim motorun farındada patpatlar var bi açtım bi geçtim sol şeride beni gören saga kaçıyo ibre 140 son yol vermeyene bi sellektör oda sagda 30 km gittikten sonra aynada polis arabasının lambalarını gördüm bana bagırıyo 78 saga çek diye ama ben dururmuyum tam gaz bastım ibre patladı sonra trafige girdim bi sag bi sol baktım polis kaybolmuş ee ne yapayım beni bi yakalasaydı şerit ihlali,hız limitini geçme yasagı, hatalı sollama,uygunsuz motor kullanma,diger araçlara karşı teklikeli araç kullanma,v.s v.s ama gerçekten çok acelem vardı yani kusura bakmayın motorsiklet adını lekelediysem özür dilerim ..
"150 cc ve üstü motorlar otobana çıkabilir. 150 cc altı motorların otobana çıkışı yasak. Ama bunun için ek bir levha koyulmasına gerek yoktur."diye biliyorum(Kaynak; polis bir arkadaş)
r:
r:
r:
r: Keşke yakalasaydı
r:
r:
r:
r:
Otobana giriş yasağı sanırım yok arkadaşım.Ama otobana girerkende kendi hayatımızı düşünmeli ve ona göre bir araçla girmeliyiz.:rendeer:
Bence yanlış biliyor o arkadaşın.
Otobana girmek için motorlu bir taşıt olman yeterli (traktör hariç)
Ayrıca en düşük 40 km ile gitmelisin, Otoban girişinde yazar "En düşük 40" "En yuksek 120" ile gitmelisin diye.
neden mantıklı degil sen otobanda hiç zat görmedimi arkadaşım
o zaman arkadaşa bi destek çıkalımda motoru degiştirsin 1000 lik alsın hee bu arada benimkinide degiştiririz hee
Giriş yasağıyla ilgili olarak sana bir sözüm yok CİHAN kardeş.Yaptıklarını burda ballandıra ballndıra anlatıp,siteye 15-16 yaşında giren üyelerinde olduğunu unuttuğun,onları özendirebileceğin içinr: tepkisi gösterdim sana.Madem bu kadar olumsuz iş yaptın,en azından burda anlatma (Şahsi görüşümdür).
otobana mopedle girmek yasak o dediğin işaret de moped için yapılmış zaten ehliyet alırken öğretmediler mi