otobanlara motosiklet girişi yasak mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Motosiklet Giremez

beylet otobana motosiklet girişi yasakmı örneğin ben hataydan mersine otoban üzerinden gidebilirmiyim..böyle bi sorunla karşılaşan var mı?? bildiğim kadarıyla tarım araçları ve motosikletlerin otobana girmesi yasak???

yok öyle bişey :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Zat la otobana girmek zaten pek mantıklı değil.

abi sakın otobana girme yol bitmiyor, rüzgar çok. ben hataya da gittim otobandan, yol çok rüzgarlı. dönüşte normal yolu kullandım daha rahattı.(yağmur olmasına rağmen)

ya motorum çin diye hakaret etmeyin lütfen :mrgreen: aaaa parasına göre güzel..
ben istezmeyim burgman 400 le otobana cıkmayı aaahhh ahhh
sonuç olarak yasak mı

Değil güzel kardeşim değil.Hem vergini vereceksin hem otobana giremeyeceksin.Tövbe ya.

otobanda çinli ile insanın psikolojisi bozulur gelen geçen yanından vınn diye bir sesle geçecek sen at arabası psikolojisi ile süreceksin çok moral bozucu olmalı

valla abi benim motor düz yolda 100 iniş aşşağı ise 120 diyo ööle fazla yanımdan vınn geçeceklerini sanmıyorum..artık 407 felan olsa vınn diye geçer :queen:

"150 cc ve üstü motorlar otobana çıkabilir. 150 cc altı motorların otobana çıkışı yasak. Ama bunun için ek bir levha koyulmasına gerek yoktur."diye biliyorum(Kaynak; polis bir arkadaş)

motorun olduktan sonra heryere girersin boşuna demiyolar motorsiklet=özgürlük diye otobana atarabası bile giriyo bizmi giremicez:queen: :queen:

jeep ler içinde hız limiti vardı sanırım oda 80 idi ehliyeti alırken sürücü kursundan aklımda kalmış bilmiyorumsonradan düzeltilecek filan diyorlardı

otobana mopedle girmek yasak o dediğin işaret de moped için yapılmış zaten ehliyet alırken öğretmediler mi

her yere girersin çıkarsın sana ceza yazamazlar ama hız limitlerine uyman şartıyla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar