OtoBanda Mınık Bir Motor qosterim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hıh al işte bana kötü örnek olan biri daha:pale:, şimdi ben buna bakıp aynı şeyleri yapmaya çalışırsam , kafayı da karpuz gibi dağıtırsam nolacakkk:farao:

Abİcİm Vermeyİn BÖyle Motor SÜrÜcÜlerİne Gazi.adamlar Yaptiklarini Marİfet Sayiyolar Atiyolar Ortaya Bİ Konu.sonra Da Onun Kafadan Olanlar Helal Abİ YÜrÜ Kİm Tutar Senİ Gİbİlerİnden Gaz Verİyolar.sonrada Kaza Haberlerİnİn ÖnÜne GeÇİlmİyo...adamin Kendİ Canina Saygisi Yok Kİ DİĞerlerİne Olsun....kiniyorum....

Yalan bi topic olduğu için amacını fazlasıyla aştığı kanaatindeyim...

Umarım moderatör arkadaşlar gereki yaparlar... :cat:

GKN

hıh al işte bana kötü örnek olan biri daha:pale:, şimdi ben buna bakıp aynı şeyleri yapmaya çalışırsam , kafayı da karpuz gibi dağıtırsam nolacakkk:farao:

koçum sana kimse hayatta ii şeyleri örnek alman gerektiğini söylemedimi...!
yapmayın böle garip yorumlar gözünüzü sevim..

ne kadar usta olursa olsun koruma sart ben yenı basladım motora ama herzamanda full koruma olacagıma kendıme söz verdim bence arkadasın motor kullanmakla alakası yok sırf hava atma bence motor tutkusu diye bişey yok :farao:

şimdi abi sen öldün hadi geberdin gittin len annen baban onlar perişan olcak şimdi konuşucam kötü kötü anneni babanı düşün sen öldüğün zaman halleri ne olur

:silent:azrail kankin oluyor galba

arkadasLar ozur vaLLa
Burada kımse kask takmıyor :( bende yabancıyım valla ama dusunuyom kaska takmayı arkadsLar

Sevgili dostum, kızma ama, senin o kafaya kask olmaz. Olsa da olmaz. Sen önce kafayı değiştireceksin. Motor kaska göre değil, içindeki kafaya göre hareket eder. 3-5 kız tavlayacam diye hayatın baharında göçüp gitme, kızlar şov yapmayan motorculara da bakıyor, meraklanma :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
koçum sana kimse hayatta ii şeyleri örnek alman gerektiğini söylemedimi...!
yapmayın böle garip yorumlar gözünüzü sevim..

K.O.Ç.'um okumayacaksın o zaman.bu kadar basit.sigara içmek gibi bişey,nasıl başlarsan öyle gider,kasksız başlarsan kasksız binmeye alışırsın.ben kasksız binenleri görürsem çevremde kask takmamaya alışırım ki takmıyorum da zaten...bilerek kask takmamak aptallıktır onu da kabul ediyorum ama takmıyorum işte.işime gelmiyor.bunları göre göre böyle alıştım.......

Topici açan cahiliğiyle övüne dursun..Bu görüntü 1 senedir cep telefonumda var..
Bi de uyanıklık yapıp "benim görüntüm" diye sallıyo..Biz cahiliz ya..APPTALLLLL!:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar