OtoBanda Mınık Bir Motor qosterim

Bence okullar dağıldığında yapki binlerce öğrenci seni bol bol alkışlasın ve
seni takdir etsin ama fotbolcu şortunu da giymeyi unutma ..

Aferin abicim demekki bütün BOLVADİN'Lİ gençlik senin gibi ben bunu anlıyorumm sendennnn..... yolunuzdan sakın şaşmayınnnn..... aferin aferin bide kocaman 10 puan benden sana hemde yıldızlı...........:pr::pr::pr::pr::farao::farao::farao: ( Bolvadin ne durumda bu arada 6 sene önce bıraktığımdan farklı olacağını sanmıyorum ama...?.....üniversiteyi orada okumuştşmda)

abi kimseye akıl fikir ders veremem...herkesin aklı kendine yeter...

ben beğendim...eline sağlık arkadaşın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi kardeş seni gördümya ,bunca sene boşuna binmişiz motora boşuna.:)
sabah ilk işim bende yapmaya çalışcam nekadar zamanda kaparız bu olayı:)
bu olayı profesyonelliğe dök başarılı olursun,başarılı olman dileğiyle:cat:

haraket güzel insan seni hayretle izliyordur ve eminim alkışlayan vardır peki yere düşsen kimin umrunda olcak ? kim hastaneye kaldırcak alkışlayan arkadaşların milyarlık tedavi masrafını vercekmi ? motor düşünce farı kırılcak gidip alcan senin kırılan kolunu nerden bulcaz ? düşün hayat sence bu kadar kolaymı...

çok saçma bişiy olmuş ben dahil boşuna yorum yazıpta popürüterlik kazandırmayalım.

trafiğe AÇIK alanda, KORUMASIZ bir şekilde yapılacak hareketler değil bunlar... Sonra millet motorlara gıcık olur tabi... Şu anda sana gıcık olduğum gibi... Cevapta yazma bu dediklerime boşuna bidaha konuna uğramam..

:bounce:ya neyi tartşırıyoruz görüntüler ortada burası türkiye değil adım gibi eminim arkadaşta kendini fazla yormasın başka yerde atıp tutsun yolda giden araçlara bakarmısınız hangisi türkiyede mevcut kardeş sen boş bir alan bul orda salla bence

çok ayıp çok hem bizi kandırdın hem kütü ürnek olacak bir video yayınladın allah bilir motorunda yoktur büyle şeyler yapma baban da eminim büyle motor kulanıyor :queen:

GKN

arkadaşlarım
çocuk siteye yeni üye olmuş
bilinçsiz ve toy,
küçük bi kasabada yaşıo ve sizler gibi her gün 100 tane sosyal mesaj almıyo kaskla korumayla ilgili
hoş hangimiz mükemmeliz ya
tartışılır..
tmm yaptıı dooru deil ama
laf sokuşturacağımıza, dışlayacağımıza
güzelcene akıl versek
bak kardeşim doorusu budur desek
fenamı olur..

yav bilader be su sitede bi cocuk var aynı sana benziyo kardesin falanmı :)

http://sendeyolla.hurriyet.com.tr/medyadetay.aspx?&tid=3&cid=10&id=75803

Verdiğin linkteki, adam Türk mü yahu? plaka okunmuyor ama müzikler pek Türk ezgileri değil, bilgin var mı? Biraz açsana... Çünkü bu kasksız arkaşın ben kullanıyorum diye verdiği videonun bir başka versiyonu. Bir arkadaşta Suriye'li bir motorcudan bahsetmişti bu topikteki postunda...

Son düzenleme:
Vay be Belo demek ki, arkadaş kask mask diye uyarılırken zaten milleti işletiyormuş... Ben de uyarıları dikkate aldı akıllandı falan diye seviniyordum. Yazık...

kaskın korumanın faydaları tartışılmaz ortada

ama bence süper helal olsun diyerekten tebrik ediyoru arkadaşımızı:rendeer:

Vay be Belo demek ki, arkadaş kask mask diye uyarılırken zaten milleti işletiyormuş... Ben de uyarıları dikkate aldı akıllandı falan diye seviniyordum. Yazık...
şu topicleri okumadan yazma alışkanlığımız yokmu ne tarihine bakıyoruz ne topicin gelişimine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar