Osram'dan motosikletler için Night Racer ve X-Racer performans ampulleri

Motosikleti
Kawasaki KLX
http://www.osram.com/media/resource/HIRES/554669/3479560/leaflet-motorcyle-lamps-gb.pdf

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kitapçığı inceledim night racer cok bşarılı görünüyor.Türkiye satış noktaları var mı acaba

Philips, osram markalarının bütün yüksek performans ampullerini kullandım.Paranızı çöpe atmayın. Yarım günü aşan yolculuklara dayanamıyor. Patlıyorlar. Benim motorumun uzunları ayrı far olduğu ve sürekli yanmadığı için onda kullanıyorum. (Philips extreme vision %130) Henüz patlamadı.

Philips, osram markalarının bütün yüksek performans ampullerini kullandım.Paranızı çöpe atmayın. Yarım günü aşan yolculuklara dayanamıyor. Patlıyorlar. Benim motorumun uzunları ayrı far olduğu ve sürekli yanmadığı için onda kullanıyorum. (Philips extreme vision %130) Henüz patlamadı.

x-city de ön süspansiyon sert olduğundan sarsıntıdan ampül flemanı cok kopuyor olabilir

Extrem vis 100% H4 kuılanıyorum3-5 ay oldu sanırım, gerek ışıma kuweti, gerek açısı harika , evvelden takılı osram'dan daha iyi bilhassa beyaz ton kuweti , tabii osram'da özel serii değildi.

Bende de Osram Bilux H4 takılı motorun orjinalinde. Philips x-treme vision h4 takmayı planlıyorum. Süspansiyonlardan gelen titreşimlerde kopmalar meydana gelebilir bakalım denedikten sonra size yorumlarımı paylaşırım.

Şöyle bir çalışmaya rastladım, ihtiyacı olan inceleyebilir:

http://images.mcn.bauercdn.com/upload/ride%20magazine/product%20test%20pdfs/headlight%20bulb%20test.pdf

X racer modelini xenon yerine aldım bakalım sonuç ne olacak 60w taktığımda sonucu buraya yazarım eritme vs yapacak mı far tasını

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar