Osmanlı motor modelleri

Osmanlı motor modelleri(yeni resimler eklendi)

Öncelikle şunu belirteyim satmak için getirdikleri her ürünü önce ingiltere ve hollanda gibi ülkelerde teste yoluyorlar ve 100 üzerinden 80 puan alamayan ürünü sipariş etmiyorlar ayrıca her motor alana güneş sigortadan kaza ve sakatlığa karşı ( ALLAH korusun) sigorta hediye ediyorlar

kaan ve e charm modelleri satışta

bahne bh 125 (kaan) 2200 ytl
E charm 150-T 2850 YTL

Bi bakın bakalım özellikle kaan modeli çok büyük ve iri bir makina chooper olarak hoş gözüküyor scooter da oldukça sevimli

choop ın ii bi resmini bulamadım bunla idare edin kardeşler :D

evet çin kardeş ama işin başındaki adamların zihniyeti farklı gibi geldi bana ürün gelmeden yedek parça geliyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
emreben' Alıntı:
evet çin kardeş ama işin başındaki adamların zihniyeti farklı gibi geldi bana ürün gelmeden yedek parça geliyor

desene çok sorun çıkartacağa benziyo parça önceden geldiğine göre :)

iyi hayırlısı olsun bakalım. onlarda kendi aralarında yarışıp kaliteyi yükseltirler inş.

:) he yawww demi önden yedek parça geliyor ama genede düşünsene 2 yıl garanti parça bol olduktan sonra istediği kadar arıza yapsın korkasım gelmez kiii:mrgreen:

son resimdeki model yamaha virago nun aynısı hemen farkedeceğiniz gibi bir zamanlar hayalimdi şimdi heryer virago oldu :silent: bakalım en iyi hizmet hangisinde olacak ANKARA ili için özel bi çalışma düşünebileceklerini duydum teknik servis ve satışta eh olsun artık hep istanbul ağırlıklı çalıştılar genelde bizimde burda özel ilgiye ihtiyacımız var dimi :cat:

Arkadaşlar bu arada osmanlı motor un kaan modelini kullanan kimse yokmu çok ilgimi çekiyor ama kullanan birilerinden bilgi almak istiyorum oldukça cüsseli sağlam bi makinaya benziyor forumda kullanan arkadaşlar varsa bilgi verirse çok sevinirim

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
osmanlı moyor yaklaşık iki yıldır var ama iki yıldır aynı modeller ile satış yapıyolar ürün yok reklam çok yine fos bi marka gibi geliyo bana

evet bende baktım 2 yıldır aynı modeller ama anlaşmalar bitmiş mail attım mayıs ayı ortasına doğru virago modelinin aynısı olmak üzere enduro ve 2 ayrı choop daha ve değişik modellerle piyasaya tam giriş yapacaklarını öğrendim modeller konusunda çok güveniyorlar www.osmanlimotor.com da diğer modeller şu an gözüküyor zaten benim en çok ilgimi çeken ürünlerini yurtdışında test e yollayıp 80 puan alamayanı satmıyor olmaları ve hediye ettikleri güneş sigorta poliçesi ilgilendirdi madem para veriyorum ve hepsi aynı en iyi hizmet ve yaklaşım tarzı benim için daha önemli tabi bekleyip görmek lazım ne olacağını ama sanırım günden güne piyasa daha iyi şekilleniyor hem 2 yıldır sattıklarına göre yokmu forumda osmanlı motor kullanan şikayeti olan yada memnuniyeti hadi arkadaşlar bilgi istiyoruz

Kanuni'yle aynı modeller. Kanuni Racer'a 80 puan verdilerse CBR125'e 150 puan falan vermişlerdir :p

Khutuck' Alıntı:
Kanuni'yle aynı modeller. Kanuni Racer'a 80 puan verdilerse CBR125'e 150 puan falan vermişlerdir :p

Valla haklısın harika makina ama işte kalıp meselesi bazen sadece kalite yetmiyor bazende para :cherry: :cherry: :cherry:

lütfen osmanlı motor kullanıcısı bi arkadaş yokmuuuuuuuuuuuuu

Kalitesize benziyor ha bide hakkatten kanuninin aynısı gibi yaw

kanuni - osmanlı ilginç değilmi?

yaw osmanlımotor a girdim ama bayilere tıkladğımda ve şehir seçtiğimde tek yazan şey bayilikler verilecektir.bunların bayileri nerde yazıyor yaw???

OFF YAAA bitane kullanan yokmu kime sattı bu adamlar motosikletleri :pr:

DaRKWaLKeR' Alıntı:
yaw osmanlımotor a girdim ama bayilere tıkladğımda ve şehir seçtiğimde tek yazan şey bayilikler verilecektir.bunların bayileri nerde yazıyor yaw???

Bayilikler Verilecektirde , Bayilik almak isteyen varmı acaba ?

eeee Nasıl yani sitelerindeki model ve resim buuuu ne oluyo yaaaa gene :silent:

walla ben pek bişi anlamadım bu osmanlı motordan.neyse bekliyip görecez artıkın:wiinkk: :bounce:

Mrb arkadaşlar.Herkes ısrarla osmanlı motor kullanıcısı soruyor.Gözünüz aydın.Ben 2005 Ekimden bu yana osmanlı motordan Kinroad XT-150 kullanıyorum.Motorun görünüşü bence çin mallarının arasında tartışmasız en güzeli.onun için aldım zaten.Becerebilirsem fotosunu ekleyecem.Performansa gelince.şuanda yaklaşık 3000 km. yaptım.Büyük bi problem çıkmadı.Haliyle titreşim oluyo gaza yüklenince ama can sıkıcı değil.Arka fren balatalarından ani frenlerde ses geliyodu bu gün yeni balata çaktırdım süper oldu.Süspansiyonlar şu ana kadar gördüğümün en iyisi.Doğal olarak süper bi sürüş keyfi sağlıyo.Aksamın malzemeleri çok kaliteli olmadığı için titreşim anında ses yapabiliyo.ama ben de bi kaç yere eklediğim plastik destekleyicilerle onu da hallettim.Kısacası motor parasına göre fena değil.Ama tabikide elden geçirilmesi gerek her çin malımda olduğu gibi.Yedek parça ve servis sorunu yok gibi.ben parça istettim ve geldi.Bide çok fazla sürat beklemeyin.Cüssesi geniş ve ağır olduğu için motor biraz güçsüz kalıyo.Ben en fazla 110 yaptım.tabi bütün bu söylediklerim benim motorum için geçerli osmanlı motorun diğer modellerini bilemem.scooterlarından çok şikayet varmış diye duydum.söylentide olabilir.Neyse başka sorunuz olursa memnuniyetle beklerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar