Osmanlı motor modelleri

levsan' Alıntı:
Sayın arkadaşlar,
Bir arkadaş vasıtası ile bu siteden haberdar oldum.ben osmanlı motorun müdürüyüm.Her konuda şikayetlerinizi ve tavsiyelerinize [email protected] beklerim.
Osmanlı motor her zaman kaliteli motor getirmeyi kendisine bir görev olarak bilmiştir.Ben bunu osmanlımotorun müdürü olarak değil 25 yılını motor sevdası ile doldurmuş bir kişi olarak yazıyorum.bazı arkadaşlar yedek parçayı evvelinden getiriyorlar diye dalga geçmiş.
Allahımıza şükürler olsun yedek parçaları hiç bir zaman YOk dememek için bunu yapıyoruz.Hollanda ve ingiltereden en son puanları ögrendikten sonra çindeki şirket ile irtibata geçiyoruz.Benim kendi ürünlerimize övmek istemediğimden her türlü seviyeli memnuyetinizi ve şikayetlerinizi bekler elimden geldiği kadar cevap vermek isterim.Sizlere Allahtan kazasız belasız zevkli sürüşler diler sayğılarımı sunarım
Mrb Müdür bey.Ben bir osmanlı motor kullanıcısıyım.Öncelikle bu siteye açık yüreklilikle böyle bi mesaj bıraktığınız için size teşekkür ederim.Ama bence madem siteye not bıraktınız soruları mailiniz üzerinden değilde direkt olarak bu siteden cevaplandırın da herkes görüp yeterince bilgi sahibi olsun.Ve size ilk sorum: niye bayilerinizde veya servislerinizde yedek parça fiyat listesi yok?(en azından bulunduğum şehirde yok).ufak tefek parçaların fiyatını öğrenmek bile bi kaç gün sürebiliyo.

ben fiyatlar için ve kaplan modeli hakkında 2 kere Osmanlı motora mail attım ancak tenezül edip cevaplamadılar Müdür bey birinin vasıtası ile siteyi görmüş ise benim vasıtam ile de nu konu hakkında bilgi sahibi oldu
Umarım sorulara cevap verirsiniz ayrıca merak etmeyin burada genel olarak seviyesizlik yapılmaz içiniz rahat olsun

levent bey istanbul anadolu yakasında bayi adresinizi yazar mısınız? ayrıca "kaplan" adıyla siteye koyduğunuz motoru görmek istiyorum. hoysung un aynısı çünkü.

arkadaşlar osmanlı arkadaşımda car 2 500 e almış 200 e satamıyor motoru çok sesli ve seri değil ben salcano aldım çok memnunum kesinlikel salcano.

ya burda osmanlı motorun müdürü vardı bi aralar noldu ona niye yazmıyo?soracağımız çok şey vardı daha.

arkadaslar ole demeyın fena sayılmaz motorları her gun beraber olduum arkadasım war banhe 125 modelınden war motorda doru acayıp vibrasyon war devir arttımı oturduun organın sallanıo acayip sekilde on camları cok dandık arkadar 3 tane aldı oda kırılınca artık takmıo onun ki 2500 km oldu sadece bi bujisi yanmıs baska problemle karsılasmadı hemde motoru haywan gıbı kullanır canına okur bızzat sahıdım ben arkasındaken 110 km kadar cıktı ama arkadasım km saatı bozuk dıo 80 i gecınce ibre baslıo tam tur donmeye garip bi motor ama fena sayılmaz

v motorlu modeli de varmış, acaba kaç para ?
350 cc de var, modelleri çok beğendim ama sanki hiç reklam yapmıyorlar, çok enteresan...

osmanlı motorun müdürü Levent bey vardı bir ara burada. foruma yazmıştı ama sonrasında ses seda çıkmadı. mail adresine yazmakta fayda var sanırım. o bize gelmezse biz ona gidecek kerameti gösteririz evelallah.

arkadaşlar merhaba;

erzurum - oltu'dan yazıyorum. oltu da 2006 mart-nisan gibi banhe 125'lik motorlardan 3 tane satılmış. alanlardan birisi arkadaşım. motosikletin sağ egsoz borusunun motor ile birleştiği yerde.. üst cıvatası kesilmiş. gömmeli cıvata olduğu için motor bloğunun içinde kalmış bir parçası. egsoz borusu aynen duruyor. çünkü altındaki cıvata onu tutuyor. ancak, egsozu motor bloğuna bağlayan kelepçe diyeceğim.. bir tarafı boşta. arkadaşın söylediğine göre diğer 2 motorda da aynı şekilde bu civata kesilmiş. yani oltu da banhe 125'ten 3 adet satılmış.. 3 ünde de aynı civata kesilmiş. oltu daki anlaşmalı servis.. şimdilik buna bir çare bulamamış. çünkü motor bloğuna geçen ve içeride kalan parçanın çıkması lazım. sonra yeni bir civata ile kelepçenin tekrar tutturulması gerekir. asıl sorun, blok içinde kalan civata nasıl çıkarılacak. benim aklıma şöyle bir şey geliyor. oto sanayide bu işi yapabiliyorlar.. ancak, motor halen garanti kapsamında olduğu için doğru bir müdahale olmaz.

benim sormak istediğim.. banhe 125'ten kullanan diğer arkadaşların başına böyle bir hadise gelmiş mi acaba? bu arızaya ne sebep olmuş olabilir? bu arıza nasıl giderilebilir?

motora ait yüksek çözünürlüklü doğru dürüst bir fotoğraf bulamadım. kusura bakmayın.

eklemek istiyorum, osmanlı motor a bu durumu mail ile yazdım.. derhal ilgilendiler.. bilgilerinize.

banhe 125

slm arkadaşlar bazı arkadaşlar 125lik banhe yi görmeden ÇİN malı diye kötülüyorlar ama bende war birtane ve şimdiye kadar akü hariç bi problemi olmadı inşallah olmazda.tek problemi aküden çıktı oda 3 gün içinde geldi ve değiştirildi ve şimdi gönül rahatlığı ile biniyorum

şu osmanlı motorun sitesine giriyorum cevap vermiyo site sayfa görüntülenemiyor diyo motorların fiyatlarına bakıcamtım da eğer fiyatlarını bilen arkadaslar varsa yardım ederlerse sevinirim

v motoru olan chopper hyosungun aynısı fiyatlar nedir acaba sitelerde kapalı nerden bilgi alabiliriz?

choop ın ii bi resmini bulamadım bunla idare edin kardeşler :D

evet çin kardeş ama işin başındaki adamların zihniyeti farklı gibi geldi bana ürün gelmeden yedek parça geliyor
bende bunun bisan roadstarı var.iyi motordur.diğer modellerde fena durmuyor ama..ne bileyim işte....:silent:
bu arada topiğin tarihine şimdi baktım.hortlatmışlar valla.

ya bende buna gıcık gıdıyorum.hem turk malı gıbı gosterıyolar hemde cın cıkıyo kanunı osmanlı ....hepsı cın amdem turk ısmı koycaksınız kendınız yapında bı ıse yarasın.....cınden ıthal etmeyı bende yaparım.....:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben aydın merkezde oturuyom ya motor yedek parçasını nerde bulabılırım bende 125cc banhe motor var yada satacam ben 2mılyara vercem acıl bana cvp yada arayabılırsınız 0555 538 95 21 beklıyommmmmmmmmm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar