[Osmaniye - MT]

reşit sen gittin çöktü osmaniye mt beeee...
bırak erzurumu dön buralara

reşit sen gittin çöktü osmaniye mt beeee...
bırak erzurumu dön buralara

cökmez kardes yaa
bari siz boş bırakmayın

selam milleeettt nerdesiniz yaaaawwwwwwwwwwwwwww hemşolar unuttunuz bizi bak mersin mt ye reziliz allah canımı alsın ehuehuheeeeee:):):):)

Son düzenleme:
kardeşime merhaba,
çok oldu görüşmeyeli özledim seni
herşey gönlünce olsun
gelecem yanına

arkadaslar neredesiniz yaaa nereye kayboldunuz tam çogalıyoruz derken siz kayboldunuz yine mi tek bırakacaksınız beni,olsun onada razıyım fakat bir olursak daha iyi olacagına inanıyorm...ben yaz boyu gezecem isteyenler katıla bilir bana ve bu siteye byeeeeee:silent:

selam arkadaşlar bende buradayım ressam_01 mesajını aldım,benkaan şu osmaniyeyi bir toparlayalım.bu pazar adana mt.anavarzaya gelecekti gelen giden olmadı onu araştırıyorum.görüşelim

[email protected]

slm resit eklıyetı aldık ama durduran polıs daha olmadı ben nete yazı yazamıyordun bı suredır ama bundansonra devam kendıne ıyı bak arladasım kardesım dostum

ressam kardeşim selam. çok şanslısın kardeş. sana özel bir sayfa açmışlar sitede walla...

ressam kardeşim selam. çok şanslısın kardeş. sana özel bir sayfa açmışlar sitede walla...

tesekkur ederim kardes.. arkadaslar bugun beni sasırttınız cok memnun oldum yazdıgınız için ya boş bırakmayın burayı sizleri seviyorum

selam arkadaşlar bende buradayım ressam_01 mesajını aldım,benkaan şu osmaniyeyi bir toparlayalım.bu pazar adana mt.anavarzaya gelecekti gelen giden olmadı onu araştırıyorum.görüşelim

[email protected]

abi seni bulduk sonunda sen da artık bu sıtede sin sakın bırakma burayı msn den konusuruz inş. kendine iyi bak
kaaan herkes motosikletleri degiştiriyormu ne bu hız yaaa sakın olun bi:):queen:

Son düzenleme:
sayfayı boş bırkmayız kardeş merak etme. bi eren değiştirdi motoru ama yine satıyo :mrgreen: şu taksitim bitsin bende değiştirecem inşallah

kardeş kar yağdıysa kızağa bin... aynı heyecanı tadarsın :mrgreen:

yok yok üniversiteyi boyayacak... duvarlara motosiklet resimleri yapması için çağırmışlar... :mrgreen:

Ressam kardeşim bulunduğun yerde bilgisayarmı yok,yaz 2 satır haftada birde olsa. KENDİNİ ÖZLETME YAHU. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar