ressam_01 mesajını attıktan sonra bir daha takipcisi olmamıs bunu sana az sonra ispatlıyım...
!!! Pazar Buluşma !!! - 15-12-2006, 09:12 AM
--------------------------------------------------------------------------------
Önce aşağıdaki hafta sonu buluşmak isteyen arkadaşların mesajlarını tekrar bir okuyalım hepbirlikte ;
Alıntı:
ChAgLaR´isimli üyeden Alıntı
vay be bayadır siteye giremedik ne toplantı olmuş... hemen bu h.sonu bitane daha ayarlayalım olmaz mı? Sırf benim için diil tabi bisürü gelemeyen arkadaş var gördüğüme göre
Alıntı:
hakinen´isimli üyeden Alıntı
HAYDI BIR PLAN DAHA ISTIYORUZ.bu hafta bence basari 100%100 olacak
Alıntı:
ressam_01´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ben osmaniye mt... resim bolumü oldugum için rembrand'ın sergisi için su an istanbuldayım pazara kadar.. sizlerle tanısmak gorüsmek isterim benim motosikletim sl 150 numaram 0544 687 9856 müsait olan arkadaslar.... malesef zeytinburnunda ataturk yurdunda kalıyoruz okulla geldigimiz için

byeee
Alıntı:
ErTech´isimli üyeden Alıntı
BU hafta gezi buluşma gibi bir plan varmıdır?
Uzun süreden sonra bir haftasonum boş ve ben değerlendirmek istiyorum
Alıntı:
myheart´isimli üyeden Alıntı
bencede düzenleyın de kücük bi toplantı tanıyalım birbirimizi bende haftasonu ist de olacam...
Evet dostlar görüldüğü üzere bu hafta sonu buluşup kaynaşalım, oturup dertleşelim diyen gönüldaşlar 5 kişi ! Bence başlangıç için iyi bir rakam Ohalde bir liste yapalım hemen; ama bu sefer nerede buluşulur, kaçta buluşulur bu konular hakkında fikir beyan etmiycem, öncülük etmiycem, bu sefer kuyuya taş atan deli ben olmayacağım. Saçma oluyor gibi geliyor bana, yani ben oturduğum yerden bişeyler yazıp çiziyorum, bi dünya kafa patlatıyorum, bi dünya telefon trafiği yapıyorum ve bunca emek verdiğim + katılmaktan çok da büyük keyif alacağım buluşmalara pazarları çalıştığım için katılamıyorum . Üzüntüm iki katına çıkıyor Sevgili dostum hakinen; bu org. sen sırtlanırsan çok tam süper olur