Madem konusu açılmış, konu için örnek teşkil ettiğimden dahil olayım istedim. Arkadaşlar ben geçen hafta bir kaza geçirdim. Kazada bir araç sıkıştırması veya virajı alamama, veya tekerin kitlenmesi vs. gibi şeyler olmadı...
'Bayıldım'
Üzerinden 10 gün kadar geçti. Her zaman full koruma bindiğim için bende pek birşey olmadı. Sadece, kendimi kaybettiğimde baldırım motorun altında kalmış, motorla kaldırım arasında sıkışmış. Ondan dolayı oluşmuş ağır bir ödem var o kadar.. "Allah korudu ki 40km/h ile seyrederken oldu bu olay, ya 140 veya 240 olsaydım?"
Olayın sebebi sadece oruçlu olmak değil; bu etkenlerden biri oldu. Ramazan başından beri uyku düzenini oturtamadım adam akıllı, sahura kadar uyanık, sahurdan sonra 2 saat uyu işe git; şeklinde bir düzenim oldu ve bünye bunu 15 gün kaldırdı. 15 gün sonunda iftara yakın saatte, motoru yıkamaya götürdüğüm esnada, düüzzz! bir yolun henüz başına gelmişken gözüm karardı ve olayın nasıl gerçekleştiğini pek hatırladığım söylenemez.. Şükrediyorum, bu olay o düz yolun ilerleyen saniyelerinde başıma gelseydi... ¿