Orta Sınıf Motosiklet Tavsiyesi

al sat çı değilsen ben olsam nc yerine v storm alırım ne demek istediğimi nc alıp v storm test ettiğinde anlarsın
nc kötü motor değil ama sadece piyasası var diye de tercih edilmez
v storm satılmaz demişsin benim arkadaş geçen gün 2017 model 95000 km tel jantlı modelini aldı
satılmıyorsa fiyatı yüksektir (zaten şuan piyasa çok durgun)
Ben Nc alıp uzun dönem kullanıp vstrom testide yaptım ama etkilenmedim.
Bariz etkileyici bir farkı olduğunu düşünmüyorum.

F54

murat yılmaz
ben seni anlıyorum demek istediğim şu satılmaması için 2 seçenek var
ya olması gerekneden pahalı ya piyasa yavaş bu durum v storm özelinde diyorum
piyasası olmayan elbet bir dünya model var
benim arkadaşta afrika vardı satılığa koydu 2 ay satamadı sonra iş yerinde biri görmüş daha motoru almadan parayı yollamış
bi diğerinde v storm var oda 2 aydır satamadı bakımları yaptı fiyatı normale çekti arayan arayana diyor yok demiş satmıyorum arabistana gidecek bundan sonra al sat yapacak vaktimyok diyor yeni motor ara bul al hazırla vs uzun iş dedi

Motosikleti
Forza 250
Nc’nin top speedlere baktımda 6 vites de 155-160 bandında rahat rahat götürüyor gibi izledim sanırım 2 kişi konforunuda göz önünde bulundurarak o tarz birşey tercih edeceğim.

Motosikleti
Dominar 250
Sadece yol sürülecekse V Strom falan boş ver, Tracer 7 al geç. Müthiş bir motor. Blok zaten güzel, sürüş dinamikleri de şahane. Motorun görüntüsü de yakıyor zaten.

Motosikleti
Cbr 650F
Sen benim motoru ariyosun :) integra 750 :) gel anlasalim :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ben Nc alıp uzun dönem kullanıp vstrom testide yaptım ama etkilenmedim.
Bariz etkileyici bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
14 yerine 20l depo, depoyu doldurmak için arka koltuğa bağlanmış yükleri kaldırmak zorunda kalmamak, çok daha geniş gidon turu, çok daha uzun vites aralıkları. 19" jant ve daha kaliteli (arkada anahtar olmaksızın ayarlanabilen) düzgün çalışan amortisörler. 55 vs 71hp. Var da var :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
14 yerine 20l depo, depoyu doldurmak için arka koltuğa bağlanmış yükleri kaldırmak zorunda kalmamak, çok daha geniş gidon turu, çok daha uzun vites aralıkları. 19" jant ve daha kaliteli (arkada anahtar olmaksızın ayarlanabilen) düzgün çalışan amortisörler. 55 vs 71hp. Var da var :)
zaten ikisi de farklı amaçlar için üretilmiş motor, hadi vstrom ile transalp 750 karşılaştırılsa anlarım ama değil.
NC ile köfte turlarında bir kere peşimize takılsa yeter aslında anlaması için. Güç, süspansiyon, vites aralıkları, yakıt kapasitesi, yükleme pratikliği falan gösteriyor zaten farklı amaçlı farklı türde motor olduklarını. NC ihtiyacı olan birinin vstrom alması da gereksiz olur. Ki sen NC sahibi de olmuştun zamanında bu konuda hepimizden çok laf edebilirsin.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
2 Aydır aynı arayış içindeyim.
Muhtemelen bu segmentteki en sorunsuz motor V-strom 650.
Fakat 2. eli inanılmaz yavaş sahibindenden 2022 ve üstü olarak filitrelediğinizde çıkan 6 7 tane ilan var ve aylardır ilandalar favorilerimdeler sıf takip etmek için sürekli olarak yavaş yavaş fiyat düşüyorlar ilan süreleri bittikçe tekrar ilana koyuyorlar.
Bu arada bu ilanlar ilandaki en temiz ve en düşük km ye sahip V-strom 650 ler.
Tip olarakta açıkcası aralarında en beğendiğim Motorda V-strom 650
Ama piyasası üretiminin durduğu ilk senesinde bu kadar yavaşsa alıp 2 3 sene bindikten sonra satmam gerekirse ne zamana satarım diye düşünüyorum.

Yine incelediğim kadarıylada orta sınıf motor grubunda piyasası en hızlı olan nc750x - nc750x dct hatta dct nin piyasası biraz daha hızlı.
NC de bir okadar sorunsuz motor olduğundan sanırım tercihimi ben NC den yana kullanıcam.
Nc için tam olarak motosiklet demeyelim kullanılan motordan mütevellit yarı araba gibi birşey hele ki dct'si
2 Aydır aynı arayış içindeyim.
Muhtemelen bu segmentteki en sorunsuz motor V-strom 650.
Fakat 2. eli inanılmaz yavaş sahibindenden 2022 ve üstü olarak filitrelediğinizde çıkan 6 7 tane ilan var ve aylardır ilandalar favorilerimdeler sıf takip etmek için sürekli olarak yavaş yavaş fiyat düşüyorlar ilan süreleri bittikçe tekrar ilana koyuyorlar.
Bu arada bu ilanlar ilandaki en temiz ve en düşük km ye sahip V-strom 650 ler.
Tip olarakta açıkcası aralarında en beğendiğim Motorda V-strom 650
Ama piyasası üretiminin durduğu ilk senesinde bu kadar yavaşsa alıp 2 3 sene bindikten sonra satmam gerekirse ne zamana satarım diye düşünüyorum.

Yine incelediğim kadarıylada orta sınıf motor grubunda piyasası en hızlı olan nc750x - nc750x dct hatta dct nin piyasası biraz daha hızlı.
NC de bir okadar sorunsuz motor olduğundan sanırım tercihimi ben NC den yana kullanıcam.
Piyasa için mi yoksa zevkiniz ve keyfiniz için mi motor arıyorsunuz öncelikle ona karar verin derim. Şahsen ben o parayı motora harcayacaksam maksimum keyfi alacağım, beni en çok beğendiğim ve beni tatmin edecek motoru alırım. O da NC olmaz😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar