Gitmedim de, arada merak edip senin mesajlarına bakıyorum. Haftalık rutinimin bir parçası hâline getirdim seni, bu sebeple beklentim yüksek. Her gün bir karikatür açmak gibi bir eylem benim yaptığım. Maksat eğlence olsun.
Kamyoncu kim vallahi bilmiyorum, birkaç yorumunda g@y olduğundan bahsetmiş (hayırlısı), muhtemelen latife yaptı ya da "
ben kendime en hakarete yakın özelliği vereyim, kimse beni incitemesin" gibi bir sosyal savunma mekanizması olabilir. Bence öz güvenli biri. İnsan kelse kendine "kafama bak ya yummmmurta gibi" diyebilmeli mesela.
Zengin adamlar (akıllı olanlar da) genelde F/p ürünler alırlar, böyle bir gerçek var. Zengin biri olduğundan da bahsetmişsin.
Farkındaysan kişileri bile senin üzerinden tanıyorum. Bu açıdan bakınca kullandığı motosiklet bence uygun bir seçim ama gerilmesi bence senin laf anlamaman kaynaklı da olabilir (sorry). Adam belki sıcakta pişik olmuş, bir de senin laf anlamaman ile uğraşıyor cık cık cık olmaz!
Crf1000 iyi de olsa 2016 model nedir Allah aşkına? Kitapçıkta bile "10 sene sonra çok da şeyimizdesiniz" diyor üreticiler. Yenile onu bence.
"Hoca" olayını anlamadım tam olarak. Senin mesajlarından birkaç tahmin yapabilirim sadece. Muhtemelen "
Dışarıda bulamadığı onayı, saygıyı, ciddiye alınmayı burada arayan asosyalleri mi okuyacağım?" sözüme istinaden kafanda birini etiketledin ama bu genel bir söylem. Ben zaten senin iletilerini şuradan takip ediyorum. Gidip bütün konuşmayı okuyacak isteğim yok.
Bu görsel, Hızlı Resim'e 03 Haziran 2026 tarihinde yüklendi, 926Ã857 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: 240vx1n
hizliresim.com
Forumlar böyledir. Böyle bir yerde eğlenmek dışında en fazla organizasyon, birlik ve beraberlik amaçlı var olunabilir.
Olayları kişiselleştiren, kaos arayan tipler aptal ve zavallıdır. Dışarıda yapamadığını burada "
güvenli" ortamda yapmaya çalışıyordur falan .. Bu fikrim değişmez ama özellikle birini belirtmedim.
Bu yaştan sonra 15 yaşındaki ergenler gibi laf dalaşına girecek hâlim olamaz kimseyle.
NOT: Alıntından satır satır cevaplamaya çalıştım.