ORTA DERECE scooter NE ÖNERİRSİNİZ

arkadaşım bn sana: aşağıda resmini gördüğün SYM vs 150'yi tavsiye ederim.ben hiç scooter sahibi olmadım ama bu motosiklete hayran kaldım...

VS_150.jpg

seçim senin....

vs150 sahiden muhteşem bir scooter. benim de aklıma geldi ama fiyatı uymaz diye düşündüm. ucuz bir makine diil..

herkes kafasına göre bi motor söylemiş...Bence sen ne kadar bütçe ayırdın ona göre sana tavsiyede bulunalım....Böyle daha iyi olur..

o fiyat aralığında sıfır alırsan kymco agility 125 i al çok güzel bir makina 2.el de düşünürsen piaggio skipper , fly yada benim avatarımdaki motor bobcat 150 yi tavsiye ederim...

Sıfır 150cclik scooter istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz, piyasa değeri 2000-2500YTL olan toplam 5 adet scooter, markaları CHEETA ( www.cullas.com adresinde detayları mevcut ) ve RM marka, toplam 6 adet scooter var, birini ben alacağım, eniştemin arkadaşı yedd-i emin, ürünler 0 kmdir, ben birini kendime alacaktım ama maalesef tek tek satış olmuyormuş, hepsi birden satılık, 5 arkadaş daha bulursam hepsini alabiliriz, tanesi ortalama 1.250YTL olacak, ayrıca istediğiniz boy kask ( sıfır ) çanta ( sıfır ) da birlikte, satış pazartesi günü olacaktır, o güne kadar bana ulaşabilirsiniz msn: [email protected]

Sıfır 150cclik scooter istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz, piyasa değeri 2000-2500YTL olan toplam 5 adet scooter, markaları CHEETA ( www.cullas.com adresinde detayları mevcut ) ve RM marka, toplam 6 adet scooter var, birini ben alacağım, eniştemin arkadaşı yedd-i emin, ürünler 0 kmdir, ben birini kendime alacaktım ama maalesef tek tek satış olmuyormuş, hepsi birden satılık, 5 arkadaş daha bulursam hepsini alabiliriz, tanesi ortalama 1.250YTL olacak, ayrıca istediğiniz boy kask ( sıfır ) çanta ( sıfır ) da birlikte, satış pazartesi günü olacaktır, o güne kadar bana ulaşabilirsiniz msn: [email protected]

tahminimce o scoterlarda ötv dahil değildir.onu bir araştır ötv dahil değilse %22 ekle fiyata + 140 - 150 ytl civarı plaka ruhsatı da ekleyin...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
X max al.... Yada silverwing..... Nexus da olabilir.......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayırdığın bütçeyle 150 cc kymco grand dink alabilirsin diye düşünüyorum incele iyice araştır işini fazlası ile görür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar