ORTA DERECE scooter NE ÖNERİRSİNİZ

Ya arkadaşlar ben motor almayı düşünüorumda böyle maddi manevi olarak orta derece önerebiliceğiniz bi motor warmı ben mondial 150 hs leri sewiyorum ama forumdakı arkadaşlar nalet etmişler galiba mondial de :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanuni elite 100 al super motor koltugu evindeki yaylı yatak kadar rahat :queen:

paran varsa honda dylan sym250 veya kymco250 çok kaliteli scooterlar. kullanan arkadaşlarım var hepsi de çok memnun.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
paran azsa mondial 150 zc al
çoksa istediğini al ama japon yada italyan al

"Çin işi Şans işi!", (Ben bunu imzama yazayım bari:mrgreen:).İyi çıkma şansı kötü çıkma şansından daha az.Benim tavsiyem,Japon alamıyosan Tayvan al,kore al.Kymco Aquilyti125 iyi makinadır.Hem boyutlarına nazaran kuvvetli motoru var.

Arkadaşlar honda daylan güsel motorda 5.500 ytl biras fazla ama sağlam motorlar aslında en iyisi oldumu sağlam olcak mondial adamı motordan soğutuo:)

ben de kymco agility öneriyorum. 125cc olmasına rağmen mermi gibi fırlıyor, az yakıyor ve trafikte sıçan gibi aralardan derelerden geçiyor. ama kafanda ayırdığın masraflarına lütfen koruma ekipmanlarını da ekle.

scooter düşünüyorsan hangi marka motorun servisi iyiyse onu alderim mondial asya hepsi aynı bakmazsan 1 senede at çöpe ama bakımını tam yaparsan (sap gibi) kalmazsın yollarda (sap gibi lafım sanadeğil cs cengiz o kendini biliyor) ikinci el falan alacaksan motordan anlayan birisiyle al yoksa çok uğraşırsın

honda activa veya beat zevkli scooter istiyosan yamaha bws ama 2 zamanlıdır dikkat...

"Çin işi Şans işi!", (Ben bunu imzama yazayım bari:mrgreen:).İyi çıkma şansı kötü çıkma şansından daha az.Benim tavsiyem,Japon alamıyosan Tayvan al,kore al.Kymco Aquilyti125 iyi makinadır.Hem boyutlarına nazaran kuvvetli motoru var.

Kymco agılıty 125 alırsan uzun ve rahat km ler yaparsın...bide bana dua edersin...2250 lira bişey..kesinlikle Agılıty...pişman olmayacaksın...

http://www.kymco.com.tr/html/agility125.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar