Orkun Olgar neden Africa kullanıyor ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ağzına sağlık Orkun, kesinlikle en iyi tercihi yapmışın.Aklın yolu bir yemin ediyorum

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yahu DL650'den bir tık iyi tipi olan bir motosiklete estetik harikası deyip bir de DCT ve rüzgarlık (cam) övmek nedir? Puahahah güldüm yahu, Allah razı olsun @Burak Kara :ROFLMAO: 💦

Bu arkadaşımız da karşıma çok çıkıyor instagram'da, böyle olunca F1 pilotu refleksi gösterip en fazla 300ms sonra yukarı gönderiyorum...

Şamrelli lastik zart diye inince gelen pişmanlık hissinden hiç bahsetmemiş 🤣 adam tam bir maceracı eyvallah ama bana konuşurken çok itici geliyor sanırım çok hızlı konuşması bayıyor , dün Nekipedia da idi adamı da darladı yeminle 😅

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yahu DL650'den bir tık iyi tipi olan bir motosiklete estetik harikası deyip bir de DCT ve rüzgarlık (cam) övmek nedir? Puahahah güldüm yahu, Allah razı olsun @Burak Kara :ROFLMAO: 💦

Bu arkadaşımız da karşıma çok çıkıyor instagram'da, böyle olunca F1 pilotu refleksi gösterip en fazla 300ms sonra yukarı gönderiyorum...
instagramda bilmiş bilmiş konuşuyor işte.

Neyse, konu ile hiç ilgisi olmayan bir karikatür ekleyeyim şuraya da biraz güzelim, negatif enercilerimizden kurtulalım. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
Bende o kulvarda bir motor alacak olsam Dct li bir Africa alırdım, yakın 2 arkadaşımda vardı. 1 Tanesini 1 hafta alıp yol da yaptım. Güzell AllTerrain bir tarz bence.

Motosikleti
cbf 150
bu arkadaş 5 senedir motor kullanıyor şimdi başımıza duayen oldu. Bitmediler bir türlü Barkın varken ortalarda dolaşamazlardı.

Altına Africa twin bmw gs alan kral oluyor. Biz hayabusacılar apaçi oluyoruz. Bir bunlar biiyor.

merak ediyorum bunlara hayabusayı versem viraj kontrolü falan kapasam acaba kaç salise hayatta kalıcaklar. Bu gslere benzemez kendi kendine viraj almaz :)

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Şamrelli lastik zart diye inince gelen pişmanlık hissinden hiç bahsetmemiş 🤣 adam tam bir maceracı eyvallah ama bana konuşurken çok itici geliyor sanırım çok hızlı konuşması bayıyor , dün Nekipedia da idi adamı da darladı yeminle 😅

Keyifli işlere imza atıyor son zamanlarda, kendisini maceracı olarak tanımlıyor, toplumdan kendisini izmelelerini, beğenmelerini bekliyor vs.
Ama;
Ben kendisini duyarlı bir vatandaş sanıyordum, ta ki son dönemdeki İBB başkanının hapse atılmasına, öğrencilerin darp taciz ve hapis dolu korkunç baskılarla karşı karşıya kalmasına, boykot hareketlerine değinmemesi bu düşüncemi yok etti.
"kendi çapında bir dizi hikaye üzerinden açıklama" yaptı ve neden gündeme dair paylaşım yapmadığını kendi kamuoyuna açıkladı, bu da bende "ne akar ne kokar" karakteri olduğu fikri uyandırdı. Hatta kendiine de mesaj atarak bu yaptığının duyarsızlık olduğunu, yanlış olduğunu da yazdım, elbette cevap vermedi.
Tamamen dostlar alışverişte görsün karakteri.

Ve evet, iç lastikli bir lastiğe sahip motor kullanmak bana da büyük risk geliyor. Bu yüzden ben de tel jantlı motorlara kesinlikle bakmıyorum.

Şamrelli lastik zart diye inince gelen pişmanlık hissinden hiç bahsetmemiş

ya niki, sen ki üstad bir adamsın ama bazen pot kırıyosun ya da gıcıklığına yapıyon bunu :d

africa twinler tubeless artık. hele hele adv olanlar 2020 den beri boyle.

kaç yıl olmus, 5 yıl. lutfen :)

Motosikleti
1190 ADV
Instgram, youtube vs platformlarda takipçi kasıp popüler olmaya çalışan herkes bana itici geliyor artık. Trafik polisinden, motosiklet tamircisine, eğitimcisinden, fotoğrafçısına. Üstelik yapamıyorlar, ne adam akıllı içerik hazırlıyorlar, ne adam akıllı bilgi veriyorlar.

Yahu DL650'den bir tık iyi tipi olan bir motosiklete

sende beni sesli guldurdun cyan :)

dunyanın en yakışıklı motoru.yanına gidip bi gorsen aşık olursun..

orkun çok haklı, uzgunum

Motosikleti
cbf 150
ben çok çambiyelli kullandım inanın çiledir. Tenere 700 ü biraz da o yüzden erteliyorum. Belki 2025de çıkıcak varyanslarda yaparlar.

hala sambriyel yazılıyor yaaaaaa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada;

tubetype lastik var bende. nazar değmez inssaşh 80.000 - 90.000 km dir lastiğim patlamıyor.

bu kadar korkak olmayın yaaa

ya niki, sen ki üstad bir adamsın ama bazen pot kırıyosun ya da gıcıklığına yapıyon bunu :d

africa twinler tubeless artık. hele hele adv olanlar 2020 den beri boyle.

kaç yıl olmus, 5 yıl. lutfen :)
Evet Honda da hatasını anladı ama şamrelli lastikle yasladı önce Africa yı 🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iç lastikli bir lastiğe sahip motor kullanmak bana da büyük risk geliyor. Bu yüzden ben de tel jantlı motorlara kesinlikle bakmıyorum.
Tel jant olup samrelsiz lastikde var ama bu kadar ağır motorlarda tel jant hikaye , sırf görüntüsü için tel jantla çıkıyor , 250 kg motorla kim ağır araziye girip hoplayıp zıplayacak , profesyoneller bile git işine der bizim gibi garibanlar zaten motora kıyamaz 😅

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Adam 90 lardan beri Amerika da motor kullanıyormuş , tecrübesiz değil..
Amerikada motor kullaninca duayen mi olunuyormus. ???

Bombos hicbir alt yapisi olmayan sadece sosyal medyada tiklanma almak icin bos beles videolar yapip üstat rolü kesen bir ezik.

Motosiklet hakkinda yapabildigi en basarili sey Honda secmek olmus .

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosiklet bilgisini yorumlamak bana düşmez ama adam keyifli bir hayat sürüyor. Bir de 1992'de aldığı Harley'i hala saklıyormuş, onu da bir görmek gerek.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
bu arkadaş 5 senedir motor kullanıyor şimdi başımıza duayen oldu. Bitmediler bir türlü Barkın varken ortalarda dolaşamazlardı.

Altına Africa twin bmw gs alan kral oluyor. Biz hayabusacılar apaçi oluyoruz. Bir bunlar biiyor.

merak ediyorum bunlara hayabusayı versem viraj kontrolü falan kapasam acaba kaç salise hayatta kalıcaklar. Bu gslere benzemez kendi kendine viraj almaz :)
Yav sende amma abartin Hayabusayi. Binmemis olsak uzay mekigi falan zannedecegiz. Abartma bence bu kadar. Piasada hayabusadan daha iyi güc/agirlik orani olan motorlar var .

Viraj kontrolü cok merak ettim bi anlatsana nasil calisiyormusbu sistem :cool:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar