- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ağzına sağlık Orkun, kesinlikle en iyi tercihi yapmışın.Aklın yolu bir yemin ediyorum
instagramda bilmiş bilmiş konuşuyor işte.Yahu DL650'den bir tık iyi tipi olan bir motosiklete estetik harikası deyip bir de DCT ve rüzgarlık (cam) övmek nedir? Puahahah güldüm yahu, Allah razı olsun @Burak Kara![]()
Bu arkadaşımız da karşıma çok çıkıyor instagram'da, böyle olunca F1 pilotu refleksi gösterip en fazla 300ms sonra yukarı gönderiyorum...
Adam 90 lardan beri Amerika da motor kullanıyormuş , tecrübesiz değil..bu arkadaş 5 senedir motor kullanıyor şimdi başımıza duayen oldu.
Şamrelli lastik zart diye inince gelen pişmanlık hissinden hiç bahsetmemişadam tam bir maceracı eyvallah ama bana konuşurken çok itici geliyor sanırım çok hızlı konuşması bayıyor , dün Nekipedia da idi adamı da darladı yeminle
![]()
Şamrelli lastik zart diye inince gelen pişmanlık hissinden hiç bahsetmemiş
Yahu DL650'den bir tık iyi tipi olan bir motosiklete
Evet Honda da hatasını anladı ama şamrelli lastikle yasladı önce Africa yıya niki, sen ki üstad bir adamsın ama bazen pot kırıyosun ya da gıcıklığına yapıyon bunu :d
africa twinler tubeless artık. hele hele adv olanlar 2020 den beri boyle.
kaç yıl olmus, 5 yıl. lutfen![]()
Tel jant olup samrelsiz lastikde var ama bu kadar ağır motorlarda tel jant hikaye , sırf görüntüsü için tel jantla çıkıyor , 250 kg motorla kim ağır araziye girip hoplayıp zıplayacak , profesyoneller bile git işine der bizim gibi garibanlar zaten motora kıyamaziç lastikli bir lastiğe sahip motor kullanmak bana da büyük risk geliyor. Bu yüzden ben de tel jantlı motorlara kesinlikle bakmıyorum.
Amerikada motor kullaninca duayen mi olunuyormus. ???Adam 90 lardan beri Amerika da motor kullanıyormuş , tecrübesiz değil..
Yav sende amma abartin Hayabusayi. Binmemis olsak uzay mekigi falan zannedecegiz. Abartma bence bu kadar. Piasada hayabusadan daha iyi güc/agirlik orani olan motorlar var .bu arkadaş 5 senedir motor kullanıyor şimdi başımıza duayen oldu. Bitmediler bir türlü Barkın varken ortalarda dolaşamazlardı.
Altına Africa twin bmw gs alan kral oluyor. Biz hayabusacılar apaçi oluyoruz. Bir bunlar biiyor.
merak ediyorum bunlara hayabusayı versem viraj kontrolü falan kapasam acaba kaç salise hayatta kalıcaklar. Bu gslere benzemez kendi kendine viraj almaz![]()