OrjiNaL DIŞI...

Modifiye İşlemi bence ne kadar sade ve NAZİK se iyidir.Bide sizin Fikirlerinizi Alırım...

foto0195e.jpg

foto0193f.jpg

Sanki Renk uyumu olmamış gibi duruyo ama BU AÇIDAN BAKINCA ASLINDA ÖLYE DEĞİL...

foto0201j.jpg

foto0200u.jpg

foto0196c.jpg

foto0207f.jpg

foto0197d.jpg

Bu arada XENON un BALAST I doğru yerdemi sizce ?

foto0208u.jpg

foto0203e.jpg

UMARIM BEĞENİRSİNİZ....

Son düzenleme:
oh be ilk defa düzgün bi motor :)
çok şirin bişey olmuş kardeşim maşallah:cat:

bende tam dicektim sen en güzeli fotoları sil arkadaş bu aynalara takık herkez :) özel atacaktım yetişemedim :)

Herşey güzel, hoş, abartısız ama malesef ben beğenmedim eğer fikrimi sorarsan, ki sormuşsun..

Aynaları yok!!

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlarla uğraşana kadar bi koruma demiri taktırsaydın keşke.

bir aynasız daha...trafikte arkanı sağını solunu kontrol etmek için kafandaki 1 bucuk kiloluk kaskla boynunu saga sola cevirmek çok zevkli birşey heralde.Tabi eğer kask takıyorsan...

amortisör leri nasıl kısalttın yay varmı içinde kestinmi yoksa baska bi yolu varmı ?

Ön amortisörleri kısaltma işlemi. HEM YAYLAR HEMDE KAVAL denilen borular kesilerek yapılıyo.TORNA MAKİNASIYLA KESİLDİKTEN SONRA, Kesilen tarafın VİDA girecek yerine tekrardaN KLAVUZ AÇILIYO TORNADA.MODİFYE İŞLEMİ SAĞLAM OLMALI. bol PARA ve EMEK isteyen işler bunlar.

Çok güvensiz bir motor... Frenlerin kampana oluşu bunu gösteriyor zaten. Motoru biliyorum. Kullandım daha önce. Evet 125 ccye göre seri bir motor fakat güvensiz... Sensen ol motorun görüntüsünden çok kendi güvenliğine önem ver. Aynalar takılmalı...;)

temiz motor eline sağlık fakat ßnm hastalığımda şu.. arka çamurluğa pLay_boy dövmesi yaptırmak.. ;)

arkadasım gıdonu race tıpı gıdon tak.km gostergesını arkada selede demır borular cıkar onları bırde artcı seleyı ıptal et.cafe racer kırması bırsey olur

madem para ve zaman harcıyorsun guzel bırsey olsun
sana kılavuz olması acısından fotograf ekledım

saglıcakla
triumph_cafe_racer.jpg

ayna dusmus yolda :queen:

Bu motorlara sahip olan cogu vatandastan daha akilli oldugun motorun halinden anlasiliyor.

Gayet guzel bence bu motor icin, oyle ustune desen yapmalar suspansiyon kesmeler falan cok apaci isi kaciyor artik, boyle bence cok cok daha guzel makina.

Aynalar senin bilecegin is takmanin yarari var ama yinede motor senin can senin.

Allah nazardan saklasin cok temiz makina bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar