orijinal did zincir nereden bulabilirim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
malum motoru ilk aldığım zamanlar zinciri yağlamamıştım şimdi ne kadar temizlersem temizliyeyim ne kadar yağlarsam yağlayayım yağ tutunmuyor 10 dakika kadar düzgünce sürebiliyorum vites geçişleri çok sertleşiyor bazen geçmiyor bile o yüzden bahane olmuşken adam akıllı bir şey almak istiyorum did bakıyorum haliyle orijinallerini nereden sipariş verebilirim güvenilir satıcıya ihtiyacım var ayrıca hangi zinciri alacağımı da bilmiyorum cfmoto 250sr için 520 vx3 yazıyor ama emin değilim zincir değiştirince dişli de değiştirmek gerekli mi?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150

Bunlar yetkili satış bayi.

Ayrıca motospartan, kaanelektronik gibi mağazalardan da güvenle alışveriş yapılabilir.

Motosikleti
D400
Motomania gökhan abi var; cogu yere göre uygun fiyatlı ve kargoluyor.

instagramdan ulasablirsin

Motosikleti
D400
gökhan abiyi biliyordum unutmuşum peki dişli değiştirmek gerekli mi ve hangi zinciri almam gerekli

ona model söyle direk ona göre veriyor.

1 ay önce d400 için zincir dişli set 5.5k idi gidip alırsan.

Valla normalde (bence) dişli 30k ; zincir 15k sorunsuz götürüyor o nedenle ben 2 zincir 1 dişli taraftarıyım.

Ama insanlar dişlide problem olursa yeni zinciri de bozar diye hepsini bir değiştiriyor. tamamen sana kalmış birşey.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ona model söyle direk ona göre veriyor.

1 ay önce d400 için zincir dişli set 5.5k idi gidip alırsan.

Valla normalde (bence) dişli 30k ; zincir 15k sorunsuz götürüyor o nedenle ben 2 zincir 1 dişli taraftarıyım.

Ama insanlar dişlide problem olursa yeni zinciri de bozar diye hepsini bir değiştiriyor. tamamen sana kalmış birşey.
vallahi ön arka dişli dahil zincir 4500 dedi bana internette sadece zincir 4000 motomania candır yav

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterirmiş, geçmişte Wellmoto'dan Did almıştım. Sorunsuz ve ekonomik bir alışverişti. Buarada Did bulamıyorsanız alternatif olarak RK alabilirsiniz, o da çok kaliteli bir markadır.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösterirmiş, geçmişte Wellmoto'dan Did almıştım. Sorunsuz ve ekonomik bir alışverişti. Buarada Did bulamıyorsanız alternatif olarak RK alabilirsiniz, o da çok kaliteli bir markadır.
motomaniada dişli stoğu kalmamış wellmoto da 2 katı fiyat çekmiş başka alternatiflere açığım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok vallahi kafayı yedirtecek bu bana ön dişli 14 o net ama arka için her yer farklı bir şey diyor manuelde de sprocket boyutları yazmıyor şaka gibi

Son düzenleme:
Bulunabilirliği konusunda sorun yaşıyorsanız CZ ve RK markalara da yönelebilirsiniz, 2016'da enduromarket'ten almıştım did xring, yanlış hatırlamıyorsam 520 vx2 zincir, orjinaldi.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
cfmoto 250sr için bi türlü orijinal manualinde bulamadım dişli ölçülerini bilen varsa yazabilir ama sağdan soldan duyduğum gördüğüm kadarıyla 40tye 14t imiş orijinali bunu 42t yapmak neyi değiştirir veya sağlıklı mıdır

amaaan kafa yorasım yok orijinal boyutlarında aldım

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
motomaniada dişli stoğu kalmamış wellmoto da 2 katı fiyat çekmiş başka alternatiflere açığım

yok vallahi kafayı yedirtecek bu bana ön dişli 14 o net ama arka için her yer farklı bir şey diyor manuelde de sprocket boyutları yazmıyor şaka gibi
Dişli takımı için Bursa'da bir yerli üretici olup bazı üyelerin kullanmakta olduğu ya da bir dönem kullandığı Serkan Arman Dişli'ye bakabilirsin, fiyat da makul, 20-25k km rahat götürür.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Dişli takımı için Bursa'da bir yerli üretici olup bazı üyelerin kullanmakta olduğu ya da bir dönem kullandığı Serkan Arman Dişli'ye bakabilirsin, fiyat da makul, 20-25k km rahat götürür.
ne lastikte ne dişlide yerli kullanmak istemiyorum didnin dişlilerinden zincirle birlikte takım olarak aldım memlekette hiçbi işi düzgün yapan yokken kimseye canımı emanet edecek kadar güvenmiyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
ne lastikte ne dişlide yerli kullanmak istemiyorum didnin dişlilerinden zincirle birlikte takım olarak aldım memlekette hiçbi işi düzgün yapan yokken kimseye canımı emanet edecek kadar güvenmiyorum

Lastik için dediğinde haklı olabilirsin ama her zincir değişiminde ön arka dişliyi set olarak yenileyen bir kullanıcı olduğunu farz ederek dişli konusunu Arman dişli özelinde bir araştır derim. Eğer motoruna uygun bulabiliyorsan çevresi kauçuk kaplı Ognibene'yi de tavsiye ederim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
yanlış dişliyi almışım 250sr için uygun bulamıyorum :rolleyes:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yahu tutturdun yerli almam diye, şu Serkan Arman ile hele geç bir temasa
250sr için her boyutta arka üretiyorlarmış ama ön dişli yok r25inkiyle benziyorlar aynı mıdır ki

cf-250-on-disli-fw-min.png
6iqmlqh.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar