oooofff..yeter be

trafik, bagimlilik.... alacam su motoru. bekle beni eylul bekleeeeeeeeeee......... sıkıldım ya. yanibasimdan barabara barabara gecio millet motoruyla. aaaaaaa.......bu kadar da yapilmaz ya:) ayiptir yazıktır... cani ceken vardir:D alallaaaaaa.........

KARDEŞİM , SEN GEZİLERE BİLE GELMİYORSUN Kİ.
bence sitenin düzenlediği gezilere katıl ve motor hakkında detaylı bilgin olsun.
istanbuldasın ama gezilerde hiç yoksun...??

army_0666, pisiknetnen mi gelcez olm gezilere:D:D
geliriz eylulden sora seve seve kar kis demeden.

olcan, "ben daha ne zaman demistim ama" ne demek?:)

Super Moderator
"Ben daha ne zaman demiştim" demek önceki bunalım :p topicte böyle serzenişlerden kurtulmanın tek çaresi motorlanmak demiştim demek.:)

Valla gelecek bi yönetici, "ooooof yeter be" diyecek silecek bu konuyu :mrgreen:

neden ki? konu disi konusmanin sınırı mı var? direk, "konu dışı" gereksiz bir mudehale işte:D

Super Moderator
iskender...:pr: yine mi?::wacko:: ::arrow::
Buradan devam edelim... ::cheeeeer

Not:Şalgam muhabbetine de dönebiliriz.

size babamin bi keresinde naaptiini annatim. az once birileriyle konusuodm msn de. onnara annattim.

simdi, biz ayleçek akdeniz turu yapios. ablamla ben kucugus o zamanlar. arabanin ustunde cadir, konaklaya konaklaya geziyoruz bi yaz. simdi... antalya yollarindayiz:) o zamanlar da cici bi anadolumuz vardi:) onunla:)

neyse, iste... ablam arkada kitap okuyo, ben muzik dinliyorum, annem de gazete falam okuo ya da bulmaca cozuo:) antalya yollari yani boole keskin virajli, ucurumlu falam ya:) babam hayran, manzarayi anlatio bize. bakin manzaraya falam die konusup duruo:) biz de "he he" falam dioz arada:D

nesse, babam birseyleri vurgulamak istemis olacak ki, birden yoldan cikti, direksiyonu ucuruma kirdi hizla. sonna yurudu yurudu, ucurumun dibinde frene basti:D "bakin" dedi "manzara harika" bizden hemen cevap "hii... evet evet baba. supermis" annem agaladi. yavrum.... :D sonna herkes elindekileri birakti:D:D:D uslu uslu yolu izledik.
aa ne guzelmis die die:D
caltlak ya:D
zuaa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen motoru Eylülün ortasında (aşağı yukarı okul bitiş tarihini kastediyorsun sanırım) alsan 45 gün sonra havalar bozar.

Rodajı yapıp yatırırsın motoru. Onun yerine 2 ay sabredip ölü sezonda aynı fiyata daha iyi bir motor alabilirsin.

Tabi şimdiden delirmeye başlamışsın ki bu söylediklerim şu an sana manasız gelir.

yoo manasiz gelmiyo. butun soylenenleri ciddiyetle dinliyorum. haklisin. ama yagmurda camurda gene binerim gibi gelio. cunku hevesli olcam ya cok alinca:) ama dedigin gibi.. biraz daha beklersem daha cok para birikir, daha iyi bi motor da alabilrim. onu da dusunuyorum. sacma bi soru olabilir ama, ölü sezonda "0" motorlarin da mi fiyatlari duser?:D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
"Kampanya":)

-----------------------Edit--------------

Hatta 2007 başına kadar sabredebilirsen 2006 model "0" km motosikletleri çok ucuz fiyat alabilirsin.

İskender yemeliyim hocam. Yoğurtlu hem. Fıradım, barıs abi, mete hocam bide bedbinim olcak 4 lü yapıcas, fıçı bira olcak yanında..:bounce:

eylüle al sen makinayı hocam. miss.. yan çantalarla deri aksesuarlarıda giydirirsen tamamdır makina. PoR, PoOR turlamak kalır. düşünsene makinayla iskenderciye yanaşıyosun ağır ağır, full aksesuar tabi motosikletin. döner ustası bakakalıyo böyle. yemek yiyenlerin hepsinin gözü bi an sana takılıyo falan. vuruyosun ayaklığa makinanın ŞAK!.
- Bi iskender hoca, yağlı ossunn!
:queen:

ya ne iskenderi ya? valla sinir olmaya basladim. yemiom iskender miskender. geyik de yapmiom. küstm olm ben size.

Bidiğiniz iyi bi yer varsa gidelim bi ara, yiyelim iskenderimizi.

@cezerye,
sen motoru alana kadar iskender geyiğine devam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar