Allah rahmet eylesin:salut:yakınlarına sabır versin. sabah kazayı işe giderken ben de gördüm.baya bir süre kendime gelemedim.
mayın tarlası gibi bir yol, hiç yapılmasa daha iyi denebilecek katil bariyerler, daracık şeritler, akla mantığa sığmayan bağlantı yolları, sabırsız araba sürücüleri ......daha ne kadar kötü hale getireceksin istanbulu sayın kadir topbaş. metrobüs uğruna yaptığın uyduruk yollar yüzünden deli saçması haline getirdiğin e5 karayolunda genç bir insan dümdüz yolda hayatını kaybetti. daha kaç kişi ölecek bu kalitesiz ve standart dışı yolları yapan müteahitlerin cebinin dolması için.?
ve siz duyarsız araba sürücüleri... daha yeni bir motosiklet kazası gördüğünüz halde niçin sol şeritte giden beni ve motorumu sıkıştırıp bir de üstüne küfrediyorsunuz. ??olan kazada sizin o gerizekalı "motosiklet en sağdan gitmelidir efendim, ya da almayacaksın bunları trafiğe " mantalitenizin payı olduğunu ne zaman anlayacaksınız.? motorcunun da vergisini ödeyen vatanını milletini seven nihayetinde bir insan olduğunu ve devletin yolundan gitmeye en az sizin kadar hakkı olduğunu ufacık beyniniz ne zaman idrak edecek.?
belki çok zırvaladım arkadaşlar kusura bakmayın kendimi tutamadım.
ne zırvalaması ne tutamaması, tutmayacaksın tabi kendini böyle bir olayda niee tutuyoruzki kendimizi... Böyle olaylarda tutmasın insanlar kendilerini artık. Topiclerde forumlarda kalmasın bu tepkiler. Ben yada biz bir avuç insan bişey yapamayız ama birileri bişeyler yapabilmeli... Bu kadar ucuz olamalı yaa insan hayatı... İllaha ses duyurmak için gencecik insanlar can mı vermeli, yoksa tv ye çıkıp kendimizimi yakmalı. Nasıl bi yerde yaşıyoruzki biz ???... Lanet olsun bilinçsiz zihniyetlere yaaa...