Onur Sual (onr.sual) Arkadaşımızı Kaybettik, Başımız Sağolsun

Allah rahmet eylesin:salut:yakınlarına sabır versin. sabah kazayı işe giderken ben de gördüm.baya bir süre kendime gelemedim.

mayın tarlası gibi bir yol, hiç yapılmasa daha iyi denebilecek katil bariyerler, daracık şeritler, akla mantığa sığmayan bağlantı yolları, sabırsız araba sürücüleri ......daha ne kadar kötü hale getireceksin istanbulu sayın kadir topbaş. metrobüs uğruna yaptığın uyduruk yollar yüzünden deli saçması haline getirdiğin e5 karayolunda genç bir insan dümdüz yolda hayatını kaybetti. daha kaç kişi ölecek bu kalitesiz ve standart dışı yolları yapan müteahitlerin cebinin dolması için.?

ve siz duyarsız araba sürücüleri... daha yeni bir motosiklet kazası gördüğünüz halde niçin sol şeritte giden beni ve motorumu sıkıştırıp bir de üstüne küfrediyorsunuz. ??olan kazada sizin o gerizekalı "motosiklet en sağdan gitmelidir efendim, ya da almayacaksın bunları trafiğe " mantalitenizin payı olduğunu ne zaman anlayacaksınız.? motorcunun da vergisini ödeyen vatanını milletini seven nihayetinde bir insan olduğunu ve devletin yolundan gitmeye en az sizin kadar hakkı olduğunu ufacık beyniniz ne zaman idrak edecek.?

belki çok zırvaladım arkadaşlar kusura bakmayın kendimi tutamadım.

ne zırvalaması ne tutamaması, tutmayacaksın tabi kendini böyle bir olayda niee tutuyoruzki kendimizi... Böyle olaylarda tutmasın insanlar kendilerini artık. Topiclerde forumlarda kalmasın bu tepkiler. Ben yada biz bir avuç insan bişey yapamayız ama birileri bişeyler yapabilmeli... Bu kadar ucuz olamalı yaa insan hayatı... İllaha ses duyurmak için gencecik insanlar can mı vermeli, yoksa tv ye çıkıp kendimizimi yakmalı. Nasıl bi yerde yaşıyoruzki biz ???... Lanet olsun bilinçsiz zihniyetlere yaaa...

Onur mekanın cennet olsun.

Geride kalanlar için gerçekten çok üzülüyorum. Yarın izin alabilirsem cenazeye gitmek istiyorum.

Abes olur mu bilmiyorum ama ailesine elimden geldiğince ufak da olsa maddi destek vermek isterim. Nasıl olur acaba?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şok oldum...Açar açmaz gördüm... :pale::pale: Allah rehmet eylesin... Başka ne yazabilirim ki....:pale:

çook feci bi kaza dikkat dikkat tekrar dikkat

allah rahmet eylesin demekden başka bişi gelmiyo elimziden

haberi interneten ilk gördüğümde içim parçalandı o resimleri görünce insan hayatının nekadar ucuz olduğu bir anlık hata ile yok olabileceği en kötüsüde bu tarz olayların ne karayolları nede belediyelerce kaale alınmayıp önlem alınmadığı düşündüm. Bazıları için bu tarz olaylar sadece 3. sayfa haberlerinden ibaret olabiilir ancak birgün sevdiklerimizin veya kendi başımıza gelebileceğide aşikar bir gerçek. Türkiye de motorun ve motosikletlerinde olduğununun bilincine varılmalı artık sürücüler ona göre araç kullanmalı yerel yöneticiler ona göre yollar yapmalı saçma sapan bi çukur yada anlamsız bir bariyer gencecik hayatları söndürmemeli..

Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun

işten izin alabilirsem cenazeye gelmek isterim.
peki neler yapmalıyız bu katliamlara karşı?2 tekerlek üzerinde durmak bu kadar zor olmamalı.

başımız saolsun. bugün internetten okudum.. içim parçalandı.. allah kalanlara sabır versin... :salut:

Off off kafası kopmuş bide çok korkunç :salut::salut: Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın sevdiklerinede sabır versin rabbim...

bu hasanın motoru deilmi (bam bam)?

evet, 2007 sezonunda benim yarışımı izlemek için gelmişti canım kardeşimm. yaklaşık 2 sene oldu...motorumun üzerinde ne kadar masum çıkmış yaaa.. pırıl pırıl tertemiz efendi haftanın enaz 4 5 günü görüştüğüm çok sevdiğim kardeşimmdii....:salut::salut::salut:

canımmm kardeşimm sen ölmüş olamazsın beee yapma kardeşim yaa bak beni herkesi yalnız bırakıp nasıl gidersinn bee.... hani 1000rr alacaktık beraber yarışlara katılcaktıkk bak sana sponsorda bulmuştuk... şuanda ne haldeyim biliyomusun yoksa beni izliyomusun benim haberim yokk.:(((((((((((daha akşam dukkanda beraberdik, kuzenin özlemle konuşuyodun ben hadi ben gidiyorum dedim.. bak benim yarış motorumda ne güzel poz vermiştin yaaaa.. ahhh beee onurum hadii gell bee kardeşimm... :salut::salut::salut:
canım kardeşim seni çokkk seviyorumm yaaa napcam pekii ben şimdi akşamlarıı heee söyle hadiii napcam benn nasıl dukkana gelcem çayını iççem hee.. ahhh bee onurum bee .:(

Son düzenleme:
off :( abi ya inanmıyorum öldügüne ya inanamıyorum :salut: :salut: :salut: allah rahmet eylesin

GKN

ah be hasanım, sizler için bi kat daha zor eminim.. allah yardımcınız olsun...

Allah rahmet eylesin. :pale: çok üzücü bir durum bu ülkede sağ şeritte sellektör yapıp yol isteyen, trafikte sadece kendinin olduğunu düşünenler olduğu sürece daha çok duyarız böyle haberleri... :farao: Mekanı cennet olsun. Ailesinin ve hepimizin başı sağolsun. :salut:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
istanbul dışındaki arkadaşları çok şanslı buluyorum bariyerleri bir görseni haşat ama bi profil le tutuyor olsa ne olur olmasa oraya çizgi çekseler halat yerine avrupada olsa bi araç ihlal etmez merobüs yolunu ama bizde anca halatka kapatacan

allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun allah sevdıklerıne yardımcı olsun

istanbul dışındaki arkadaşları çok şanslı buluyorum bariyerleri bir görseni haşat ama bi profil le tutuyor olsa ne olur olmasa oraya çizgi çekseler halat yerine avrupada olsa bi araç ihlal etmez merobüs yolunu ama bizde anca halatka kapatacan

başka şehirleri bilmem ama ankaradakiler o kdar şanslı değil. Çünkü bura kırmızı ışığın ne işe yaradığını bilmeyenlerle dolu. bu yüzden arabayla trafiğe çıkmak bile ölüm oluyo bazen adam seni göre göre üstüne sürüyo sana yeşil yansa bile..:farao::farao:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar