Alt yapısı sağlam ürün yönetimi konusunda oldukça basite indirgenmiş admin panelli bir e-ticaret sitesi kurdurursan senin işini rahatlıkla görür sitenizi ve facebook sayfalarınızı inceledim yeteri kadar müşteri potansiyeline sahipsiniz zaten gittigidiyor sahibinden.com n11 hepsiburada.com gibi sitelerde dükkan açmak hem güvenlik hemde müşteri potansiyeli toplamak amaçlıdır siz zaten aldığınız yorumlar olsun beğeniler ve facebook takipçi sayısıyla belli bir miktar alışveriş konusunda insanları o güveni sağladığınız için benim fikrim sizin çoktan kendinize ait bir alt yapısı olan hem görsel hemde işlevsel anlamda iyi bir sitenizin olma vakti gelmiş böylelikle hem aracılara verdiğiniz komisyondan kurtulmuş olursunuz hemde daha çok ürünü update etme imkanınız olur bide sitenizi ssl güvenlik sistemiyle koruma altına alırsanız yakın zamanda gittigidiyor hebsiburada daki gibi bankalardan kendi sitenize sanal pos ödeme portalı alabilirsiniz böylece sizinde bir kendinize ait online mağazanız olabilir bol kazançlar kolay gelsin
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim hocam. Türkiye çapında 300'ün üzerinde kurumsal, yani mağaza sahibi, servis, yedek parçacı, bayii müşterilerimiz var.. Fakat iş perakende satışa geldiğinde çok zayıftık,, ama çok şükür ki bu geçtiğimiz yazdan beri yaptığım uğraşlar sonuç verdi ve gördüğünüz gibi daha iyi bir perakende satış potansiyeline ulaştık, satış sonrası geri dönüşlerin yorumların %98'i olumlu, ne zaman birşey sorulsa, müşterilerin kafasına takılan birşey olduğunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.. bunların çoğuna da ben tek başıma koşturdum..

İşleri biraz daha yoluna koyduktan, düzene oturttuktan sonra ilgili bölümlere yeni arkadaşlar alıcam nasipse, yoksa tek başıma yetişemem, müşterilere karşı mağdur oluruz..
Evet sanap pos alıcam, aynı sahibinden.com'daki gibi dileyin kredi kartı ile site üzerinden alacak, dileyen havale ile, kapıda ödeme sistemi ile..
Tekrardan teşekkür ederim, iyi günler..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
ben n11. tercih ediyorum bu aralar,indirimi,hediye kuponu,taksit sayısı,yerine göre ücretsiz kargo, on numara.
n11. batmazsa diğer sitelerin hepsini silkeler bence.en kolay müşteriye ulaşma yolu n11. gözüküyor şuanda.
n11 i inceledim de motosiklet bölümünde çok eksiklik var, mesela benim sektörümün ürün başlıkları pek fazla yok, bi mail atıp basit bir teklif sunucam, ürün çeşitleri başlıklarına ekleme yapmaları doğrultusunda, o bölümleri düzeltirlerse 150'den fazla çeşidimle oraya da açarım ilanları

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
merhaba yazınızı bastan sona kadar okudum bende kucuk caplı gittigidiyor sahıbınden sanalpazar.com gıbı sıtelerden al - sat ısı yapdım. fakat soyle bır gercek soz konusu satıcı ıcın en guzel sıte sanalpazar.com cunkı %5 komısyon alıyor olması satıcının cok fazla ısıne gelmekle beraber kargo ucretınınde uygun olması ısı cazıp kılıyor. fakat guvenılırlık dersen en guvenılır satıcılar gıttıgıdıyor.com da bulunuyor fakat oranın komısyon oranı sanalpazara gore daha fazla. sahıbınden.com da ıse bıldıgınız uzre % 7 komısyon alınıyor fakat taksıt secenegı yok denecek kadar az. 1- 2 sendır sahıbınden.com dan bırsey satmadım ama yanlıs bılmıyorsam taksıt ıcın satıcı ayrı secenek acıyor ve komısyon degısıyor dıye bılıyorum. bu arada ısınızde gostermıs oldugunuz basarıdan dolayı sızı sımdıden tebrık ederım.
merhabalar hocam, sanalpazar, gittigidiyor da denedim fakat oranın benim sektörüm adına potansiyeli çok düşük, bir ilanım çok uzun süre orada kaldı, arama ya da mesajı geçtim gösterim sayısı aşırı derecede düşüktü, o yüzden üzerlerine düşmedim. Sahibinden.com'da komisyon %6 oldu hocam, peşin ve 3 taksit kesintisi aynı, taksit sayısı arttıkça da, dediğiniz gibi komisyon tutarımız artıyor, doğru biliyorsunuz..

Çok teşekkür ediyorum..