- Motosikleti
- Benelli Trk702x, Honda Pcx125
- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, uzunca bir zamandır kafamı kurcalayan bir konu var ve bir türlü kesin kararı veremedim. Sizlerden de fikir almak istedim. Yaklaşık bir senedir sahibinden.com'da mağazam var motosiklet yedek parça üzerine. İlk başta çok fazla soru işareti vardı kafamda, acaba tutar mı, tutmaz mı diye.. Sonuçta azımsanmayacak miktarda bir ücret veriyoruz mağaza açmak için. Ama çok şükür ki kafamdaki soru işaretleri bir ayda kalktı kafamdan, beklentimden iyi bir geri dönüş yaşadım. Nasipse 2014 motosiklet fuarına katılıyorum, yerimi falan aldım. Yakın bir zamanda burada da reklam vermeye başlıyorum ama hâlâ şu ikilimden çıkamadım. Sahibinden.com'daki bir mağazadan alışveriş yapmak mı iyi, güvenilir sizin için, yoksa firmanın kendine ait online satış mağazasından mı? Sahibinden.com'da kişilerin, firmaların yapmış olduğu işlem sayısı ve alıcılardan aldıkları yorumları görmek mümkün, bu sayede de firma iyi mi, kötü mü, alıcıyla iletişimi nasıl, her şeyi görmek mümkün, bu da alıcıya olumlu/olumsuz fikir vermede çok büyük etmen oluyor, ilgili firma da ilgisiz firma da alenen belli oluyor.. Kendine ait web sitesinde bunu görmek pek mümkün değil.. Dürüst mü, dolandırıcı mı tam emin olamıyor insan bence. Böyle düşününce şu anki sistemde devam etmek istiyorum, ama bir yandan da biri kalkıp diyebilir "daha kendine ait sitesi bile yok, bunlar pek profesyonel bir firma değil". Maliyet yönünden karşılaştırdığımızda online satışlı bir web sitesi kurmak daha bir masraflı, ama belirttiğim gibi masrafından ziyade alıcının gözünde daha olumlu olan seçeneği uygulamak istiyorum.. Kişisel görüşlerinizi söylerseniz çok sevinirim. Değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkürler..