- Konu Yazar
sen binemessin ona ben nasıl bincem adam gibi yorum yazmıyoosan hic yazmaHayabusa![]()
sen binemessin ona ben nasıl bincem adam gibi yorum yazmıyoosan hic yazmaHayabusa![]()
Kardeş forumdan uzaklaştırılmanın nedenini yorumlardan anlamamak elde değil. Maaşallah espri makinası gibisin.
bende bu siteden yararlanabilirim sanmıştım ama yararlanamadım elveda...
arkadaşlar ben köyde oturuyorum ve artık lazım olmaya basladı tarlarlarda sulama yapmakta patates toplamada fln
o yüzden acdım bu konuyu lan sanki istambullun göbeğinde oturuyoruz adam gibi yazdım adam gibi cevap verin yaa buarada boyum 1.50
arkadaşlar ben köyde oturuyorum ve artık lazım olmaya basladı tarlarlarda sulama yapmakta patates toplamada fln
o yüzden acdım bu konuyu lan sanki istambullun göbeğinde oturuyoruz adam gibi yazdım adam gibi cevap verin yaa buarada boyum 1.50
bir itirafta bulunayım.. yaş 12-13 ve ben peugeot star 103 model kırmızı mobilet kullanıyordum. mahalle aralarındaarkadaşlarım bisiklet kullanmayı beceremezken ben direkt motora yönelmiştim... ama dandikte olsa (şimdi markasını hatırlamıyorum) sürekli kullandığım bir kaskım vardı.. motorumun ruhsat plakası bile vardı
tabi bende ehliyet yoktu doğal olarak
uzun lafın kısası.. istek varsa, aklına koymuşsa bir çocuk illaki alıp sürecektir bir moped yada scooter.. laf aramızda, şimdi olsa yine biner gezerdim o 49cc mobiletle)