boyum 1.45 kilom 37-40 arası yaşım 14 bana dayanıklı bi motor önerirmisiniz
(atv-cup-scooter olmasın lütfen)
Way Datlım hoş gelmişen tekrardan
Aga vara yoğa konu açıyon sende dikkat et biraz
Elektrikli ler daha iyi olur yaşına göre kaskınıda unutma
Elektrikli tatmin etmez ki bisikletle kapatırsam gecerim1500 En ucuzu Cok bence
Geçen kovaladım bisikletle birini yetişemedim :queen:
Cup lara bin diycem ama ehliyete daha 3 senen var
20 LE anca gidio benim 18 le kapatsam yetişirim![]()
14 yasındaki cocuga motor verilmezzz basını yakarsın milletin
ama alt yazıda önrirmisiniz demiş..Önerileri alayım değil, alabilir miyim yazsaydın, sana süper önerilerim olurdu.
bide bana kızıyosunuz 16 yaşındayım seneye ehliyet alıcam şimdi motor sürsem ne olur dediyimde beni içeri attırdınız cocuğa çarptırdınız bu arkadaşımıza ne olcak merak ettim söz motorumu alıyım istersen artci olarak alırım senide elimden şuan bu gelir yok ben illa motor sürcem kanımda var manyağıyım hastasıyım diyosan gel atv ler ile safari turu yapalım 6 saati 100tl sen şimdi biz desek sana cbf 125 senlik motor ne yapcan kimin adına alcan hangi para ile alcan nasıl sürücen diyelim cevirme var polis durdurdu ne yapcan merak ediyorum neyse sen honda cbr 125r al öğrenirsin ama o motoru nasıl satıcaksın allah bilir
dayı ben bişey demiyorum sadece hevesimi atıyım yaz geldi yerimde duramıyorum size uyarı kapımın önünden ss ile geçmeyin egzos sesine bi ton küfür sayıyorum o şekil oldum alsam bi motor trafiye kapalı alanlarda dolaşsam dur kalk yapsam hiç olmadı çallıştır sesini dinle o kadar oldum yani seneye temmuzda 17 bitiyor bakalım ehliyetimi bi alsam anlamadımki ehliyetmi motor kullnanıyo benmi bana güvenmiyolar kağıt parçasına güveniyolar nasıl iştir
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
önerilerinizi alıyım boyum 1.70 kilom 70 bana ne öneriyosunuz yeni başlıycam parası sorun deyil hayali yeter mesela kanuni 150 ronny sanıl olurdu bee
işte o zamana kadar ölüm geliyo beklemek
aslam bi ronny çıksam bu saatlerde dolaşsam sabah kalkınca çıksam mahallede 2 tur atsam yiyecek bişeyler alsam güzel olur motorum olsa bakkala bile onunla giderim