önerilerinizi alayım

Kardeş forumdan uzaklaştırılmanın nedenini yorumlardan anlamamak elde değil. Maaşallah espri makinası gibisin.

Yaw ne diyim abi sen düşün yası daha 14 düşünsene sen araba ile giderken Allah korusun carpsan vefat etse %100 o suclu fakat seni hapse atarlar tamam ehliyet kullanmıcak fakat kanunlar,kurallar geregi isteniyor benim yasım 17 bende bilirim 550 tl vermeyim motor almayı ama sonra o 2 katı olarak ödeyeceksin.. 1.50 diyor boyum benim 1.68 ile ybr ye zor yetiyorum parmak uclarımla ...Her zman motorla kaza yapmam demeyin illa olucak düşüceksiniz fakat carptıgınız kişi cakarsa işi ne kadar masraf varsa size ödetir..

İşte bizim basımıza geldi biz giderken soldan kapı actılar adam dedi sucluyuz biz gidelim yaptıralım tamam gidelim sanayiye gittik adamlar direk soruo motor sizin deyil ruhsatı yok ehliyette yok gezionnuz deme diyor arabada 600 tl masraf motorda 350 tl masraf vardı ama ehliyet oldugundan hepsini adam ödedi..

bende bu siteden yararlanabilirim sanmıştım ama yararlanamadım elveda...

Yaşım 17 ehliyet te yazıldım felan desen neyse daha 14 ündesin git bisiklete bin derim anca

adem80 arkadaşımızın avatarıyla cevap vereyim:bounce:

arkadaşlar ben köyde oturuyorum ve artık lazım olmaya basladı tarlarlarda sulama yapmakta patates toplamada fln
o yüzden acdım bu konuyu lan sanki istambullun göbeğinde oturuyoruz adam gibi yazdım adam gibi cevap verin yaa buarada boyum 1.50

yaaa varlığının ne faydası var ki gidişin zarar verecek!!!
daha yaşın 14 fındık kadar boyun var kalkmışsın LAN lı lunlu konuşuyosun karşında ki insanlara!!!
haddini bil senin gibi zıpçıkların burda işi yok. Zaten sen ve senin gibi haddini bilmez dalkavuklar yüzünden forum ne hale geldi.
şimdi al kovanı küreğini git yaşıtlarınla kumdan kale yap bak yaz geldi!!! HADSİZ...

---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

arkadaşlar ben köyde oturuyorum ve artık lazım olmaya basladı tarlarlarda sulama yapmakta patates toplamada fln
o yüzden acdım bu konuyu lan sanki istambullun göbeğinde oturuyoruz adam gibi yazdım adam gibi cevap verin yaa buarada boyum 1.50

maşallah paşam konuyu açtığında 1.45 di boyun bi günde nasıl 5 cm boy attın gübren mi kaliteliydi? toprağına suyu fazla mı verdiler? yoksa ergenlik döneminde normal mi bu 1(bir) gece de % cm boy atmak...

Kask ve ehliyet durumu sizin için yazılan seyler Çin motorlar ısınızı görür. Mobilet sen sonra bunlar moda :)

yaş 22 dah ben bile bi ybr ilemi başlasam diyorum hala bisikletle dolaşıyorum adam scooter cup olmasın diyo :) klasik türk..

bir itirafta bulunayım.. yaş 12-13 ve ben peugeot star 103 model kırmızı mobilet kullanıyordum. mahalle aralarında :) arkadaşlarım bisiklet kullanmayı beceremezken ben direkt motora yönelmiştim... ama dandikte olsa (şimdi markasını hatırlamıyorum) sürekli kullandığım bir kaskım vardı.. motorumun ruhsat plakası bile vardı :) tabi bende ehliyet yoktu doğal olarak:)
uzun lafın kısası.. istek varsa, aklına koymuşsa bir çocuk illaki alıp sürecektir bir moped yada scooter.. laf aramızda, şimdi olsa yine biner gezerdim o 49cc mobiletle:))

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Biri oltaya mı getirdi naptı :queen: Şaka gibi :mrgreen:

bir itirafta bulunayım.. yaş 12-13 ve ben peugeot star 103 model kırmızı mobilet kullanıyordum. mahalle aralarında :) arkadaşlarım bisiklet kullanmayı beceremezken ben direkt motora yönelmiştim... ama dandikte olsa (şimdi markasını hatırlamıyorum) sürekli kullandığım bir kaskım vardı.. motorumun ruhsat plakası bile vardı :) tabi bende ehliyet yoktu doğal olarak:)
uzun lafın kısası.. istek varsa, aklına koymuşsa bir çocuk illaki alıp sürecektir bir moped yada scooter.. laf aramızda, şimdi olsa yine biner gezerdim o 49cc mobiletle:))

hangi birimiz böyle yapmadı ki?
bizim sadece üslubuna lafımız. genç 1.45 boyum var diyo ama scooter istemem diyo! lanlı lunlu konuşuyo! daha hala bunun savunulacak tarafı olduğunu düşünmüyorum...

bak güzel kardeşim sen burada adam gibi sordum adam gibi cevap verin diyorsun 1 senin yaşın daha kaç ki kendinden büyüklerle bu şekilde terbiyesizce konuşabiliyorsun. 2 zaten buradaki arkadaşlarımız sana adam gibi cevaplar vermişler adam gibi okumayı öğren. 3 buradaki herkes zaten sana adam gibi kullandığın taktirde başına gelecekleri güzel güzel anlatmışlar. 4 köyde tarla işlerinde kullanacam diyorsun mondial drift 125 soruyorsun o işlerde bu motoru harcayacak paran varsa eğer bari bana gönder ben alayım o motoru en azından heba olmamış olur. 5 buradaki büyüklerine de bir özür borçlusun güzel kardeşim.

aldırış etme anlayamayanlara,
varsa paran pw 80 3 vites senin için üretilmiş ;)

Yamaha-PW80-2.jpg

pw80-1.jpg

[YT]tkzYewsq5gU[/yt]

Senin yaşındayken scooter(bildiğimiz demir, motorsuz, yokuş aşağı gideninden) ile yokuş aşağı giderken yaptığım kaza aklıma geldi de... :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar