ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN

Honda_BALI, ben de senin yasadigin olaya benzer bir olay yasadim.Ben ise sansliydim biraz.Arkasindan giderken isiklara yakalandim.Bu sirada yanimda bir cross durdu.Basladik sohbete.Sonra da muhabbete sevgi adasinda icerek devam ettik.Anlayacagin bir trafik magandasi sayesinde yeni bir arkadas edinmis oldum.Cidden her işte bir hayır varmış.

Bazi arkadasların yorumlarını hayretle okudum. Sırf motosikletli diye trafikte manyak gibi gidenlere sempati ile mi bakmak zorundayiz yani? Benim icin sinyal vermeden önüme kıran minibüs ile ayni hareketi (bilerek) yapan motorcunun hic bir farkı yok. Trafikte bana saygı göstermeyen benden de beklemesin. Crayne'in başına gelen olayda motorlu kisi durum özür dilemek yerine basıp gitmis. Ama tabi trafikte böyle manyakları sıkıştırırken de olayla hiç ilgisi olmayanlara zarar verme ihtimali var. o yüzden yine de sogukkanlı olmak lazım.

Bir deli kuyuya taş atmış 40 tane akıllı çıkarmaya kalkışıyor.İnsanların 2 hali vardır bir eşref hali birde eşşek hali,trafiğe çıkan araç sürücüsü yada motosikletli hiç farketmez benim bugün ruh halim iyi olabiir ama %50 sini değildir.Bizler dikkatli olalım güvenli sürelim,hata yapanıda köstekle kötekle değil motorcu ruhumuzla düzeltelim.Tüm camiaya kazasız keyifli ve kasklı sürüşler dilerim.
:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KARDES BURASI www.motosiklet.net SEN YANLIŞ ADRESE YAZDIN GALİBA GİT ARABA KULLANANLARIN SİTESİNE YAZ + YAPTIGIN SALAKLIGI MARİFETMİŞ GİBİ PİŞKİN PİŞKİN ANLATIYOSUN MOTOR O ZİK ZAK YAPAR MAKAS YAPAR SANANE SENİN HAYATINLA NE İLGİSİ VAR + MOTORU YAKALICAM DİYE MAKAS YAPTIM DİYOSUN SENİN ARABAYLA MAKAS YAPMAN MOTORDAN DAHA TEHLİKELİ + YAKALASAYMIŞSIN ATACAKMIŞMIŞMIŞMIŞMIŞSIN ADAMI MOTORDAN SIKAR BİRAZ

bu arkadaş
makasa girmeyin tehlikeli motor kullanmayın demeye çalışmış ama biraz saçmalamış...:)))

Ya arkadaşlar, hayretle okudum konuyu ve yazmadan edemedim, kimi arkadaşlar, motorsikletli olarak kendini yaya yolu kullanmakta, makasa girmekte, emniyet şeridini kullanmakta haklı görüyormuş ve buna benzer bir sürü yorum. Yapmayın sayın arkadaşlarım, ben ilerde motorsikletimle aranıza katılıcam ne arabam var ne de motorsikletim, ama ekonomik açıdan ve sevgimden motoru tercih ediyorum. Ve daha şimdiden kendimi şartlıyorum, kuralına göre kullanıcam diye; bu yüzden daha motoru almadan ehliyete başvurdum, daha motoru almadan kask aldım. Motorsiklete karşı bu memlekette zaten bir ön yargı var; ama siz kendinizde yaya yoluna girme, makas yapma v.b. hakları görürseniz bu önyargı hiç bitmez. Geçenlerde bir arkadaşımızın kardeşi kırmızı ışıkta geçen bir motorsiklet tarafından hastahanelik edildi, çocuğun yüzü paramparça. Ben suçu motorsiklette değil, kullanan cahilde buldum. Maalesef her konuda olduğu gibi bu işte de eğitim ve belli bir kültür gerekiyor. Ve bunu yapmak da insanın kendisine düşer bence. Çok uzattım biliyorum ve herkese akil bir hayat diliyorum. (Ha bu arada tabii ki bu otomobilcinin de olaydaki hatasını kınıyorum, ama sinirle edilen laflara dikkat edelim lütfen, saygılar.)

sen motorlunun yaptığına kızmışsın ama türkiyede trafik polislerinin bile kuralları çiğnediğini görememişsin daha :rendeer: benim başıma yaktılar ben öldürüeyim mi şimdi adamları:rendeer: sinir yaparak hiç bir yere varamayız :rendeer: benim ölümüme neden oluyorlardı hala inanamıyorum:rendeer:

başlığı acan arkadaş (arkadaş demeye dilim varmıyo ama neyse) baya bi korkmuş galiba baksanıza topik 5. sayfaya ulaşmış 1tane cevabı var.okadar delikanlı ya cıksın buraya delikanlılığını göstersin başlık acıp kacmasın inşallah bi gün banada denk gelir o arkadaş benide kovalamaya kalkışır

BBRR' Alıntı:
nedir abi senin problemin her gelişinde bir motorluya giydiriyon ben oturup araba kullanan dallamaların ne kadar salakça şeyler yaptığını anlatsam inanamazsın nedir bu motorcu düşmanlığınız sizin ya beş parmağın beşi bir olmaz burası bir motor sitesi kimse kurallara uymayanları desteklemez ama her yaqzında yok motorcu şöle yaptı yok böle yaptı birazda arabalara bakmanı öneririm :farao:
katılıyorum ve ekliyorum.....:farao:
siz hiç e5 te yada diğer ana arterlerde slalom yapan hanzolara neden kafayı takmıyorsunuz.....ben her zaman bu olaya şahit oluyorum....biz bu yüzden bile 4 tekerlere ön yargılı davranmıyoruz....

Valla daha önce de dediğim gibi bence bu iş eğitim ve kültür işi, adam adam değilse motosiklet de kullansa otomobil de kullansa aynı magandalığı yapacaktır. Zaten bu memleket ne çekiyorsa bu maganda cehaleti ve de cesareti yüzünden çekiyo. Magandanın polisi sivili diye bişey yok ki. Bize toptan bir eğitim reformu gerekiyo, ama reform lafı ettin mi hemen vatan haini ilan ediliveriyosun yine bazı magandalar tarafından maalesef.

Herkese tehlikesiz ve keyifli sürüşler. (Bu arada topic'i açan arkadaş harbiden arazi olmuş. Motorcuları birbirine kırdırıyo burda galiba. Gaza gelmemek lazım:bounce: )

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi yapmışın arkadaş değmez trafikte bu tür şeylere bende 10senedir istanbul trafiğindeyim bugüne kadar belki 3-5tane motorcu ile sorun yaşadım ama araba şoförlere gelince 1000sene cezaevinde yatmam gerekir ama bir söz vardır akılı olan geri çekilir en doğrusuda budur o yüzden ne ceza evinde yattım
nede seviyesiz insanlarla uğraşdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar