önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf şu dansını görmek için gelirim Abi,
Tavlayıda getiriyim mi :) Ne dersin, Koltuk altında iyi olur, salsa falan yaparsın şıkır şıkır :)

Cadı benim Akçayda olma ihtimalim var yahuu cumartesidenmi yola çıkartcan yavv, merak ta etmiyor değilim hani cadının organizasyonunu, bakalım sonunda kimler kurbağa olacak :) :queen:

sen kurbagaya çevrilmeyi hak ettin be murat...
bak ne cemin dansı kaldı ne topiğin neşesi.... yine gelmeseydinde bukadarda uzaga gitmeseydin...
yanımızda olucaksın murat mekanın cennet olsun

Tavlayıda getiriyim mi :) Ne dersin, Koltuk altında iyi olur, salsa falan yaparsın şıkır şıkır :)

Cadı benim Akçayda olma ihtimalim var yahuu cumartesidenmi yola çıkartcan yavv, merak ta etmiyor değilim hani cadının organizasyonunu, bakalım sonunda kimler kurbağa olacak :) :queen:

ruhun şad olsun murat... daha bizde tavla oynayacaktık ya :pale: gezi dönüşü dillerindendiy bizim tayfanın... cennette mutlu ol... Bak senin kurbağa olmayacağın kesinleşti sen MELEK oldun.. :salut:

kuyucadısı

ablacım ben yanlış yerdemi durmuşum :p Yaw daha sizlerle tanışamadık nolur artçı olarak gelsem :salut: Övünmek gibi olmasın ama çok güzel artçılık yaparım ::winkwink

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
sen kurbagaya çevrilmeyi hak ettin be murat...
bak ne cemin dansı kaldı ne topiğin neşesi.... yine gelmeseydinde bukadarda uzaga gitmeseydin...
yanımızda olucaksın murat mekanın cennet olsun

ruhun şad olsun murat... daha bizde tavla oynayacaktık ya :pale: gezi dönüşü dillerindendiy bizim tayfanın... cennette mutlu ol... Bak senin kurbağa olmayacağın kesinleşti sen MELEK oldun.. :salut:

:salut::salut::salut::salut::salut:

:salut::salut::salut::salut::salut:

arkadaşlar, gezi sohbet muhabbet iyi güzel ama bakın bi kardeşimizin acısı nasıl yüreğimizi yakıyo, lütfen biraz daha dikkatli ve akıllı kullanın şu mereti, kendinizi sevmiyosanız bize acıyın, motorla 2-3 zıpırlık hareket yapıp kendini bulunmaz hint artisti havasına sokan arkadaşlara tilt oluyorum, yazdıklarını okurkende mide bulantısı yapıo, lütfen herkes sorumlu davranıp, .... gibi motor kullanıp kendini ve başkalarını tehlikeye sokan, camiadaki herkesin de kötü yaftalanmasına neden olan bu arkadaşları uyarsın, insan hayatı bu yaa başka bişey diil, cahillik kaldırmaz yani ... herkese sevgiler, lütfen dikkatli kullanın ....

Duruma göre belki bende eşimle gelebilirim ama bizim motosikletimiz yok akbilimizle gelcez gelebilirsek :pr: tarif isteriz nasil gelicez hangi otobüsleri kullanıcaz?

kuyucadısı

ablacım ben yanlış yerdemi durmuşum :p Yaw daha sizlerle tanışamadık nolur artçı olarak gelsem :salut: Övünmek gibi olmasın ama çok güzel artçılık yaparım ::winkwink

gelirsin merak etme daha çok zaman var

Duruma göre belki bende eşimle gelebilirim ama bizim motosikletimiz yok akbilimizle gelcez gelebilirsek :pr: tarif isteriz nasil gelicez hangi otobüsleri kullanıcaz?

nerden geliceksiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar, gezi sohbet muhabbet iyi güzel ama bakın bi kardeşimizin acısı nasıl yüreğimizi yakıyo, lütfen biraz daha dikkatli ve akıllı kullanın şu mereti, kendinizi sevmiyosanız bize acıyın, motorla 2-3 zıpırlık hareket yapıp kendini bulunmaz hint artisti havasına sokan arkadaşlara tilt oluyorum, yazdıklarını okurkende mide bulantısı yapıo, lütfen herkes sorumlu davranıp, .... gibi motor kullanıp kendini ve başkalarını tehlikeye sokan, camiadaki herkesin de kötü yaftalanmasına neden olan bu arkadaşları uyarsın, insan hayatı bu yaa başka bişey diil, cahillik kaldırmaz yani ... herkese sevgiler, lütfen dikkatli kullanın ....

çok doğru ama ecel bu nasıl ne şekilde geliceği belli olmaz Allah rahmet eylesin:salut:

nerden geliceksiniz?

Anadolu yakasındayım ama buluşma anadolu yakasında sanırım o yüzden, Mecidiye köyden tarif edilse kafi altunizade otobuslerine binmem gerekiyor sanirim 129 lar ama onlar onunden geciyormu bilmiyorum.

Son düzenleme:
anadolu yakasındaysan mecidiye köye niye gidiyosun?
mekan üsküdar fıstık ağacında ama ortak bir buluşma yeri saptanıcak inşallah

anadolu yakasındaysan mecidiye köye niye gidiyosun?
mekan üsküdar fıstık ağacında ama ortak bir buluşma yeri saptanıcak inşallah

Kusura bakma eksik post etmişim. doğrusu böyle olcak :wiinkk: birde buluşma yerine gelmemiz cok sacma olur aracımız yok bizim direk gidilcek yere gitsek daha dogru olur.

Anadolu yakasındayım ama buluşma anadolu yakasında sanırım o yüzden, Mecidiye köyden tarif edilse kafi altunizade otobuslerine binmem gerekiyor sanirim 129 lar ama onlar onunden geciyormu bilmiyorum.

Ya burası tam olarak hangi ilçe neresi ? :silent:

üsküdar

Kusura bakma eksik post etmişim. doğrusu böyle olcak :wiinkk: birde buluşma yerine gelmemiz cok sacma olur aracımız yok bizim direk gidilcek yere gitsek daha dogru olur.

dogru buluşma yerine gelseniz daha iyi olur. altunizadeden üsküdar minübüsüne binin fıstık agacında inin. fethi paşa korusu kime sorsanız gösterirler. fethi paşaya geldikten sonra içeri girip dümdüz yürüyün direk dilrubaya çıkarsınız ben büyük ihtimalle erken giderim karşılarım sizi

muratoygun a itafen...

Çok dostum göçtü gitti, çok…
Can yoldaşımız oldu motorlarımız
Ya da can düşmanımız.

Bir şekilde dengeyi sağlamaya çalıştık,
Öteki tarafla bu taraf arasında.
Öteki tarafa geçip geri dönenler oldu
Ve dönemeyenler de…..

Şaka olsun istiyorum, kötü bir şaka
Biri yada birileri “şaka yaptık desinler” istiyorum…
İnanmak istemiyorum

Daha tavla maçının rövanşı vardı MURAT KARDEŞ…
Kızmayacaktın yenilirsen, söz vermiştin…
Daha çokk tek teker çevirecektik
Rüzgarı alıp yedeğimize….

RAHAT UYU………::xcrying:

Son düzenleme:
Çok dostum göçtü gitti, çok…
Can yoldaşımız oldu motorlarımız
Ya da can düşmanımız.

Bir şekilde dengeyi sağlamaya çalıştık,
Öteki tarafla bu taraf arasında.
Öteki tarafa geçip geri dönenler oldu
Ve dönemeyenler de…..

Şaka olsun istiyorum, kötü bir şaka
Biri yada birileri “şaka yaptık desinler” istiyorum…
İnanmak istemiyorum

Daha tavla maçının rövanşı vardı MURAT KARDEŞ…
Kızmayacaktın yenilirsen, söz vermiştin…
Daha çokk tek teker çevirecektik
Rüzgarı alıp yedeğimize….

RAHAT UYU………::xcrying:

cümleler boğazımda düğümleniyor yumruk oluyor tıkanıyorum ölüm sana yakışmıyor...ölümü insan kendine yakıştıramıyo... rahat uyu...::saad::::saad::

ruhun şad olsun arkadaşım :salut::salut::salut::pr:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar