önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasancım zaten kafalar karıştı :p
bu nerden çıktı şimdi :queen:

çok sürer :queen:

Ben CBR-125 ile saat 19.00 da Fethi Paşadan çıktım E-5 üzerinden yaklaşık 45 dk 1 saatte Kartal da oldum Tuzla da yaklaşık 1 saat 15. dk felan sürer ama hani motorla gideceğine bağlı tabi bide trafik yoğunluğuna hatta o gün ilk defa 140 Km/H hız yapmıştım hiç unutmam

1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19

2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade opette (kahve bulanımacagı endişesi ile değiştirildi) buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn tel:0534 955 07 74

3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten

Ben CBR-125 ile saat 19.00 da Fethi Paşadan çıktım E-5 üzerinden yaklaşık 45 dk 1 saatte Kartal da oldum Tuzla da yaklaşık 1 saat 15. dk felan sürer ama hani motorla gideceğine bağlı tabi bide trafik yoğunluğuna hatta o gün ilk defa 140 Km/H hız yapmıştım hiç unutmam

hmm pazar bakacaz artık o yolu tam bilen vardır heralde, bide bn öle yüz kusurları görmüyom ibrede 90-95 en fazla hem bn bassamda bnm küheylan gitmez o kadar heralde:cherry:

sözünüze karşı gelmek ne haddimize , hemem sustum :p

tamam kızmıycam konuşabilirsin :p

vaşşşş o zaman bn erken kalkacam demektir, saat 3 te tuzlada askeri törene gidecemde gec kalırsam düverler beni:pale:

istersen hep beraber götürelim seni annem :queen:

işte tecrübe konuşuyo :p

SANADA IYILIK YARAMIYOR ARKADASIM...ADAMLAR ALTUNIZADE OPETI BULANA KADAR ZORLUK CEKMESIN DIYE IKINCI KOPRUDEN ALMAYA KALKTIM SEN NE DIYORSUN...HIIHHH KUSTUM...BEN MEKANA GELIYORUM DIREK.:farao:

yönetim istifa , yönetim istifa :p

cerrahi ye yaptın yapacağını şimdi bize mi sardın :) hem arada biz kahvaltı hakkında detay veriyoruz.. yol planı , saat v.s. pardon yani :queen::queen:

Bu arada yarın bir mevlüt dolayısıyla nete hiç giremicem , pazar sabahı da cumartesi gecesi başka yerde kalacağım için nete girmem mümkün değil... ben direk kahvaltıya gelirim... sesim çıkmıyor diye merak edecek arkadaşlara önemle duyrulurr....

Son düzenleme:
cerrahi ye yaptın yapacağını şimdi bize mi sardın :) hem arada biz kahvaltı hakkında detay veriyoruz.. yol planı , saat v.s. pardon yani :queen::queen:

Bu arada yarın bir mevlüt dolayısıyla nete hiç giremicem , pazar sabahı da cumartesi gecesi başka yerde kalacağım için nete girmem mümkün değil... ben direk kahvaltıya gelirim... sesim çıkmıyor diye merak edecek arkadaşlara önemle duyrulurr....

susma sussukça sıra sana gelecek :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

şimdiden Allah kabul etsin arada fırsat bulursan bi görün ama sensiz olmaz biliyosun :rendeer:

susma sussukça sıra sana gelecek :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

yahu poyraz abiden bahsediyoruz susabilmesi mümkün mü :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar