sözünüze karşı gelmek ne haddimize , hemem sustum(sus bakıyım agzına acı biber süsrerim :queen: )[/I]
sözünüze karşı gelmek ne haddimize , hemem sustum(sus bakıyım agzına acı biber süsrerim :queen: )[/I]
çok sürer :queen:
hasancım zaten kafalar karıştı
bu nerden çıktı şimdi :queen:
çok sürer :queen:
Ben CBR-125 ile saat 19.00 da Fethi Paşadan çıktım E-5 üzerinden yaklaşık 45 dk 1 saatte Kartal da oldum Tuzla da yaklaşık 1 saat 15. dk felan sürer ama hani motorla gideceğine bağlı tabi bide trafik yoğunluğuna hatta o gün ilk defa 140 Km/H hız yapmıştım hiç unutmam
sözünüze karşı gelmek ne haddimize , hemem sustum![]()
vaşşşş o zaman bn erken kalkacam demektir, saat 3 te tuzlada askeri törene gidecemde gec kalırsam düverler beniale:
Ben CBR-125 ile saat 19.00 da Fethi Paşadan çıktım E-5 üzerinden yaklaşık 45 dk 1 saatte Kartal da oldum Tuzla da yaklaşık 1 saat 15. dk felan sürer ama hani motorla gideceğine bağlı tabi bide trafik yoğunluğuna hatta o gün ilk defa 140 Km/H hız yapmıştım hiç unutmam
tamam kızmıycam konuşabilirsin
istersen hep beraber götürelim seni annem :queen:
işte tecrübe konuşuyo![]()
konu geyiğe sarmış , yönetim iyi idare ediyor hee![]()
SANADA IYILIK YARAMIYOR ARKADASIM...ADAMLAR ALTUNIZADE OPETI BULANA KADAR ZORLUK CEKMESIN DIYE IKINCI KOPRUDEN ALMAYA KALKTIM SEN NE DIYORSUN...HIIHHH KUSTUM...BEN MEKANA GELIYORUM DIREK.:farao:
yönetim istifa , yönetim istifa![]()
cerrahi ye yaptın yapacağını şimdi bize mi sardınhem arada biz kahvaltı hakkında detay veriyoruz.. yol planı , saat v.s. pardon yani :queen::queen:
Bu arada yarın bir mevlüt dolayısıyla nete hiç giremicem , pazar sabahı da cumartesi gecesi başka yerde kalacağım için nete girmem mümkün değil... ben direk kahvaltıya gelirim... sesim çıkmıyor diye merak edecek arkadaşlara önemle duyrulurr....
cerrahi ye yaptın yapacağını şimdi bize mi sardınhem arada biz kahvaltı hakkında detay veriyoruz.. yol planı , saat v.s. pardon yani :queen::queen:
Bu arada yarın bir mevlüt dolayısıyla nete hiç giremicem , pazar sabahı da cumartesi gecesi başka yerde kalacağım için nete girmem mümkün değil... ben direk kahvaltıya gelirim... sesim çıkmıyor diye merak edecek arkadaşlara önemle duyrulurr....
susma sussukça sıra sana gelecek :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
[
yahu poyraz abiden bahsediyoruz susabilmesi mümkün mü![]()
şimdi bu bana kötü bişi dedi dimi :silent::queen::queen: yolarım bak :cherry:
Haberiniz olsun pazar yağış olma ihtimali varmış, hazırlıklı gelin
bişi olmaz bernacım parçalı bulutlu gözüküyodu hava :silent:
teker döner bişey olmaz, yağmurluk giyinin diorum ya da çantanıza alın, hepimiz birimiz içün, ben 5 adet şemsiyeyle gelicem :queen: ordada kara borsadan satıcam
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9774563.asp?gid=229&sz=63258
bişi olmaz bernacım parçalı bulutlu gözüküyodu hava :silent: