bişey değil gözümm :mrgreen:
slm yine ben geldim:queen:
[
helal sana be abi budur işte :queen:
ne zaman ısmarlıyon onu konuşalım :queen:
nereye gittinki koçum haber vermiyorsun giderken yoklama alıyoruz burda :queen::queen::queen:
ne zaman istersen.. başım gözüm üstüne..
Ama bişi açıklamak istiyorum; ben baktım 998 yazıyor dedim bi mesaj atıp yollim 999 olsun biride 1000 i yazar.. daha ben yazamadan OĞLUMVEBEN atlamış meğer... böylece 999 olacağıma 1000 oldum .. Yani gene CANDOSTUMun sayesinde oldu olan :cherry: gürkan :rendeer: bu sana.
arkadaşlar bu sıralar jubayı gören varmı bi ara mesajlaşmıştık ama kaç gündür geremedim pm de atmadı pazar günü buluşçaktık onunla ama ses seda hala yok:silent::silent:
şimdi mesajlar 1024 lerde falan.. hadi bakam 1100 kimin olacak... koşu 1100 yönüne , düşmanı oradan denize dökecezzz :cherry:
demekki gelemeyecek... yoksa illaki sana dönerdi..
abi seni pek bi hızlı gördüm:queen::queen:
beyin göçü olacak diye gitmeme izin vermiyolar![]()
pasaportu pazartesi günü alcam , pazarsan gelmemde bi sakınca yok sanırım![]()
ne zaman istersen.. başım gözüm üstüne..
Ama bişi açıklamak istiyorum; ben baktım 998 yazıyor dedim bi mesaj atıp yollim 999 olsun biride 1000 i yazar.. daha ben yazamadan OĞLUMVEBEN atlamış meğer... böylece 999 olacağıma 1000 oldum .. Yani gene CANDOSTUMun sayesinde oldu olan :cherry: gürkan :rendeer: bu sana.
mrsago yada söylemiş buluşçaz diye onlar buluşup beni alcaklardı ama bilmiyorum herhalde plandanda değişiklik yapçaz artık:silent:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:delinin zoruna bak mutlaka bekliyorum seni hem daha senle eski hesapları kapatıcaz:queen:
işte dostluk
kazanan dostlugumuz olsun arkadaşlar :rendeer:
dehişiklik yok gelip seni alıcaklar benimle buluşacaksınız tpokapıda :rendeer:
valla cadi allah kolaylik versin insallah mekan bu kalabaligin altindan kalkabilir (tabi yazanlarin hepsi gelirse) :mrgreen:
ben bu akşam biraz erken kaçıcamm.. bu heyecana yüreğim dayanmadı dinlenmeye çekilecem dermişim :cherry: hepinize iyi sohbetlerrrr
ama abi hiç cevap çıkmadı juba dan:silent::silent:
aminn... mekan müsait merak etme inşallah belkilerde gelir tam bi mt toplaşması olur :cat:
hadi ya bu akşam bende yokum hastanedeyim geneale:
topiğime iyi bakın geldiğimde 1500 görmüş olun hepinize iyi akşamlar :rendeer:
ya kardeş aynı mah otururoruz haberimiz yok he :rendeer::rendeer:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:rendeer:
çok merak ediyorsan telefonu varsa telefon et yoksa kayıp ilanı verelim işi vardır arkadaşın :rendeer:sakin ol:bounce: