önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm yine ben geldim:queen:

[
helal sana be abi budur işte :queen:
ne zaman ısmarlıyon onu konuşalım :queen:

ne zaman istersen.. başım gözüm üstüne..

Ama bişi açıklamak istiyorum; ben baktım 998 yazıyor dedim bi mesaj atıp yollim 999 olsun biride 1000 i yazar.. daha ben yazamadan OĞLUMVEBEN atlamış meğer... böylece 999 olacağıma 1000 oldum .. Yani gene CANDOSTUMun sayesinde oldu olan :cherry: gürkan :rendeer: bu sana.

Ama bişi açıklamak istiyorum; ben baktım 998 yazıyor dedim bi mesaj atıp yollim 999 olsun biride 1000 i yazar.. daha ben yazamadan OĞLUMVEBEN atlamış meğer... böylece 999 olacağıma 1000 oldum .. Yani gene CANDOSTUMun sayesinde oldu olan :cherry: gürkan :rendeer: bu sana.

hep destek tam destek:rendeer::rendeer::rendeer:

şimdi mesajlar 1024 lerde falan.. hadi bakam 1100 kimin olacak... koşu 1100 yönüne , düşmanı oradan denize dökecezzz :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bu sıralar jubayı gören varmı bi ara mesajlaşmıştık ama göremedim pm de atmadı pazar günü buluşçaktık onunla ama ses seda hala yok:silent::silent:

Son düzenleme:
beyin göçü olacak diye gitmeme izin vermiyolar :p
pasaportu pazartesi günü alcam , pazarsan gelmemde bi sakınca yok sanırım :):)

delinin zoruna bak mutlaka bekliyorum seni hem daha senle eski hesapları kapatıcaz:queen:

işte dostluk
kazanan dostlugumuz olsun arkadaşlar :rendeer:

valla cadi allah kolaylik versin insallah mekan bu kalabaligin altindan kalkabilir (tabi yazanlarin hepsi gelirse) :mrgreen:

ben bu akşam biraz erken kaçıcamm.. bu heyecana yüreğim dayanmadı dinlenmeye çekilecem dermişim :cherry: hepinize iyi sohbetlerrrr

mrsago yada söylemiş buluşçaz diye onlar buluşup beni alcaklardı ama bilmiyorum herhalde plandanda değişiklik yapçaz artık:silent:

dehişiklik yok gelip seni alıcaklar benimle buluşacaksınız tpokapıda :rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer:
delinin zoruna bak mutlaka bekliyorum seni hem daha senle eski hesapları kapatıcaz:queen:

işte dostluk
kazanan dostlugumuz olsun arkadaşlar :rendeer:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
valla cadi allah kolaylik versin insallah mekan bu kalabaligin altindan kalkabilir (tabi yazanlarin hepsi gelirse) :mrgreen:

aminn... mekan müsait merak etme inşallah belkilerde gelir tam bi mt toplaşması olur :cat:

ben bu akşam biraz erken kaçıcamm.. bu heyecana yüreğim dayanmadı dinlenmeye çekilecem dermişim :cherry: hepinize iyi sohbetlerrrr

hadi ya bu akşam bende yokum hastanedeyim gene :pale:

topiğimize iyi bakın geldiğimde 1500 görmüş olun hepinize iyi akşamlar :rendeer:

Son düzenleme:
ama abi hiç cevap çıkmadı juba dan:silent::silent:

çok merak ediyorsan telefonu varsa telefon et yoksa kayıp ilanı verelim işi vardır arkadaşın :rendeer:sakin ol:bounce:

aminn... mekan müsait merak etme inşallah belkilerde gelir tam bi mt toplaşması olur :cat:

hadi ya bu akşam bende yokum hastanedeyim gene :pale:

topiğime iyi bakın geldiğimde 1500 görmüş olun hepinize iyi akşamlar :rendeer:

hadi sizede iyi akşamlar gece vardiye şefi aparat bey gelir sonra :bounce:

Son düzenleme:
ya kardeş aynı mah otururoruz haberimiz yok he :rendeer::rendeer:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:rendeer:

abi evvela tebrikler deilpoyrazdan bi iftar kazanmıssın:queen: ben kacırdım sana afiyet olsun abi:cherry: bu arada aynı mahalle derken bn pazartekkedeyim ama bi ayagımda kocamustafapaşada:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar