ön cam yapımı

benim elimdeki yani şu yaptığım 3mm.di ama 5mm.olandan en iyi oluyo.
tabelacılarda var ama karaköy cıvarına yolun düşerse ordan daha ucuza alırsın ve istediğin her renkte bulursun.
tabelacılara bakıcam,ama karaköyde daha ucuz olur,perşembe pazarına bakıcam yarın.
ben hergün unkapanındayım zati.

sağol arkadaşım zaten camıda orda kırmıştım ama artık yeni camım oldu.
ayrıca cevap yazan herkeze teşekürler yazılarımdan ve fotolardan faydalanan olursa dahada sevenirim.:cat:

Benim bildiğim de bu işi yapan adamlar saç kurutma makinesi ile (yada sanayii tipi üfleyen aletler var) ısıtıp şekil veriyor.
Bu arada eline sağlık.

Abibuna kımse kotu yapmısın dıyemez aynı fabrıkadan sıfır cıkmıs gıbı yapmısın ellerıne sagılık...

Benim bildiğim de bu işi yapan adamlar saç kurutma makinesi ile (yada sanayii tipi üfleyen aletler var) ısıtıp şekil veriyor.
Bu arada eline sağlık.

kuaförlerin gibi saç kurutman varsa olur ama en güzel ufak tüplere takılar şalamayla olur ama benimki bozulmuş dura dura ve o yüzden ikinci plan girdi devreye yani ocak e nede olsa demokraside çareler tükenmez.:cherry:

benim elimdeki yani şu yaptığım 3mm.di ama 5mm.olandan en iyi oluyo.
tabelacılarda var ama karaköy cıvarına yolun düşerse ordan daha ucuza alırsın ve istediğin her renkte bulursun.

Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler.Sevinebilirsiniz:) çünkü çok faydalandım ve bende yapmayı düşünüyorum. Sorum ise mesela 100 km/h ile giderken eğilmemesi için kaç mm lik almalıyız(Tabi boyuna da bağlı ybr de çeneye kadar düşünüyorum).İkincisi saç kurutma makinesi bile buna şekil verebiliyosa yazın Antalya'da güneşte kaldı diyelim.Yoldan geçen bi çocuk ta cama yaslandı:cherry: Yamulurmu:silent:

selam bişiy sormak istiyorum
bu sendeki yeni taktığın camı nereden aldın acaba...bana öle bişi lazım
teşekkürler

Öncelikle paylaşım için çok teşekkürler.Sevinebilirsiniz:) çünkü çok faydalandım ve bende yapmayı düşünüyorum. Sorum ise mesela 100 km/h ile giderken eğilmemesi için kaç mm lik almalıyız(Tabi boyuna da bağlı ybr de çeneye kadar düşünüyorum).İkincisi saç kurutma makinesi bile buna şekil verebiliyosa yazın Antalya'da güneşte kaldı diyelim.Yoldan geçen bi çocuk ta cama yaslandı:cherry: Yamulurmu:silent:

verdiğin kavis daha önemli benimki 3mm. ve tenerede yamulmuyo çünkü kavisli ybr deise hiç yamulmaz ama bu demek deildir ki git 1mm.ten yap.
ayrıca saç kurutmayla şekileniyo ama merak etme güneşin altında yamulacak kadar ısınmaz yani rahatlıkla uzatabilirsin ama çok uzatıcam demişsin buda demekki en az 5mm.kullan rahat ol.

selam bişiy sormak istiyorum
bu sendeki yeni taktığın camı nereden aldın acaba...bana öle bişi lazım
teşekkürler

arkadaşım en kolay reklam panoları yapan reklamcılardan bulursun ama biraz daha ucuz olsun diyosan karaköyden temin edebilirsin istediğin kalınlık ve renkte.

Son düzenleme:
Merhaba Mustafa, gerçekten iyi iş çıkartmışsın eline sağlık. Orjinalinden farkı yok. Bu arada her aşamayı fotoğraflayıp anlattığın iyi olmuş, birçok arkadaş faydalanmış anlaşılan o ki. Ha bir de cbf 150 için uzun cam yapacağın zaman haber ver. Benim motora da yapalım aynısından. Ya da malzemeyi almaya giderken haber ver bana da alalım. Beraber yaparız. Sağlıcakla kal. Selam ve sevgiler.

bugün pleksiglass almak için merter-tozkoparan-davutpaşa civarlarında reklam tabela işi yapan dükkanları gezdim fakat istediğim renk ve 5mm.kalınlıkta bulamadım malesef ki.........en iyisi karaköy perşembe pazarına gitmek bol çeşit ve her renk bulunacak bir yer ne de olsa :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ellerine sağlık çok başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.........

süper valla ellerine sağlık iyi uydurmuşun ama plastik cam nerde bulunur acaba ?

Valla sımdıye kadar gordugum el ısı en ıyı cam budur abı o ne El becerısı ogle valla bayıldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar